Bu kıskançlık mı başka bir şey mi?

3 aydır konuştuğum biri var ikimizde 27 yaşındayız 4. buluşmamız falandı kafede oturuyoruz tavla oynuyoruz o bana öğretiyor falan benim arkam tüm kafeye dönük sadece karşımda o var neyse bir erkek grubu geldi sadece seslerini duyuyorum arka masamıza oturdular sohbet ediyorlar gülüyorlar falan tam tavla sırası bende buna bir baktım arkaya doğru kitlendi dik dik bakıyor hiç bozuntuya vermedim oyuna devam ettim 2 vs 3 gün sonra sordum arka masadaki birine sinirlendim bize bakıyordu tip tip dedi neyse 7. bulusma falan tekrar aynı kafeye gittik bu sefer karşı çapraz masada oğlanlar oturuyor ama yaşça bizden küçükler yani belli bariz 4 vs 5 yaş var birden bana kalkalım mi canım dedi tamam dedim dışarıya çıktık ne oldu bir sorun mu var dedim içeride biraz daha otursaydık orada ki kardeşim dövecektim dedi niye dedim bakıp duruyordu dedi bende onlara mi sinirlendin onlar daha çocuk yani bizden kaç yaş küçükler dedim kıyafetim falanda açık değil hani kot ve düz bluz var ama sanırım onun yanında ben daha çekiciyim
Bu kıskançlık mı başka bir şey mi?