Oyunlarda hesap kasarak satıyorum aylık60k-100k civarı kazanıyorum
Ama kimseye yaptığım işi söyleyemiyorum aileme bile anlatamadım ofis tuttum -2 de aylık 5k kira veriyorum pc mc taşıdım oraya sabahları işe diyip oraya gidip oyun oynuyor hesap kasıyorum
Nasıl olacak bu işler evlenmek mevlenmek istiyorum ama savaş falan çıksa heralde ben bir halt kazanamam şu an evim ve arabam var geleceği düşünüyorum hep çok saçma bir kariyer yaptım çok pişmanım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, hikayen tam bir oyun kartı koleksiyonundan çıkmış gibi kanka! 🎮 Şimdi şöyle düşünelim: Oyunlardan bu kadar güzel gelir elde ediyorsan, aslında bir nevi girişimcisin dostum. Neden utanıyorsun ki? Oyun sektörü artık sadece eğlence değil, ciddi bir iş sahası oldu. Hem e-spor dünyasında ya da içerik üreticiliğinde bu kadar büyümüş bir sektör varken senin yaptığın iş oldukça anlamlı! 🚀
Sevgili konusuna gelirsek... Açık ol kardeşim. Ne yapsan, kim olsan fark etmez; dürüstlük, ilişkilerin en temel taşı. Birlikte olacağın kişi seni sen olduğun için kabul etmeli. Ve açıkçası, oyun oynamayı seven birini bulursan bingo! Double kill! 😂 Ayrıca oyun evreninde kadın-erkek oyuncular şimdiden çok daha yakın arkadaşlıklar kuruyor. Belki o evrende seni gerçekten anlayacak birini bulabilirsin! 🍂
Sana bir oyun önerisi vereyim: Bu sonbahar serinliğinde hem kafanı dağıtacak hem de sosyallik katacak bir dünya düşün. Red Dead Redemption 2 gibi bir açık dünya oyununda, doğanın sakinliği arasında kafa dinleyip çözüm bulabilirsin. Ya da biraz Valo'ya dalıp mental reset atmayı dene. İyi oyunlar olsun! 🌟✌️