Lütfen sadece pubg oynayan erkekler cevaplasın?

yaklasık 1 ay once oyundan biriyle tanıstım tanıstıgımızdan berı hergun oyuna giriyoruz o benden daha iyi oynuyor ben o kadar iyi oynamıyorum ama oyuna hakimim. biz oynarken surekli bana ne yapmam gerektiğini soyluyor boyle yaptıgında stres oluyorum ona onunla oynarken stres oldugumu soylemıstım ama sebebını soylememıstım anlar dıye dusundum. oyunda oldugumuzde ya da kotu bırsey olduğunda sık sık sen sunu yaptıgın ıcın oldu bunu yapmadıgın icin oldu diyip duruyor. bir gun yıne oyuna gırdık etkinlik de ben biraz fazla bayıldım ve bana sureklı olup duruyorsun dedı sanki bilerek yapıyormussum gibi bende ne idyecegimi bilemedim tamam dedim o tur bitti bir daha girdik bu sefer de kendisi öldü bende cagırmaya atladım ve cagırma doluymus dolu bura dedim bana sende oyle bi yere atlamıssınkı buranın dolu olacagını dusunemedın mı dedi bende cok biliyorsan ölmeseydin dedim neyse ben öldüm takım arkadaslaeımız kaldırdı bizi o tur boyunca hic konusmadım o bir kac kez bisiler dedi cevap vermedim lobiye dondugumuzdede ben çıkıyorum gorusuz diyip cıktım bana noldu vs diye sormadı bir sonraki gun ben oyuna gırmıstım istek atmıs red ettim normalde asla yapmam istek attıgı an oyundan cıkarım onunla gırerız kırgın oldugum icin red ettim ve yine hicbirsey yazmadı en azından noluyo yazması gerekmez miydi o kadar vakit gecirmisiz yoksa cok mu alıngan davranıyorum sızce? oyunda partneriz bu arada can dostu diye arkadasız yani
Lütfen sadece pubg oynayan erkekler cevaplasın?