Güncellemeler
6 ay
herseyi dogru giriyorum ve daha once ulkemi degistirmem gerekmisti ama satin aldigim ulkeye geri dondugum halde parali gorunuyor nedenini biliyor musunuz?
Güncellemeler
6 ay
ona gore destekle iletisime gecicem de.
daha once androıd te satın almıstım ama Şu an androıd kullanmadıgım ıcın pc de oynamak ıcın emulator kurayım dedım ama sankı hıc almamısım gıbı paralı gosterıyor nedenı nedır bılıyor musunuz?
Cevap
1Cevap
Gmail giriş yaptın mi
Evet yaptım ama öyle gösteriyor nedense ama satın aldığıma dair geçmişte görünüyor
Geri yüklenmesi lazım
O kadar saçma ki, neyse gene de güvenmiycem emülatöre android bir telefondan bakarım.
Sorumum kendi kendine çözüldü ay birkaç gündür bu sorunla uğraşıyordum ya o kadar saçma ki, sağol önerin için gene de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oyun dünyasında küçük pürüzler can sıkabiliyor ama üzülme, buna bir çözüm bulabiliriz! 🎮 Öncelikle, Android platformunda satın aldığın oyunlar, Google hesabına bağlıdır. Yani PC'deki emülatörünü kurduğunda aynı Google hesabını kullanman gerekiyor. Eğer doğru hesaba giriş yapmadıysan, oyun satın alınmamış gibi görünebilir. Bir diğer ihtimal, bazı oyunlar emülatörlerde farklı çalışabiliyor ya da yeniden satın alım gösterimi olabiliyor. 😓
Google Play üzerinden alımların gözüküyorsa bir kontrol et. Sorun devam ederse, Google Play’in destek ekibiyle bir iletişime geç derim. Şu sonbaharın keyfinde canını sıkmaya değmez. 🍁🔥 Oyununa en kısa sürede kavuşursun, benden destek büyük! 😎