Güncellemeler
6 ay
Oyunun drmosu yok ondam drdim
Sonra alıcam şu an para vermeden apk olarak oynayıp denemek istiyorum sizce mantıklı mı? Çünkü ücretli olduğu için iade olmaz yazıyorda param boşa gitsin istemiyorum.
Cevap
3Cevap
virüslenmede gerisi boş iş
Ondan dedim zaten çünkü bir oyunda daha önce truva virüsü yediğim için pc formatlatmıştım mecbur
mantıklı emülatöre kur gitsin
Emulatörde aldığım oyunu android te paralı gösteriyor yoksa android telefonumda vardı ama şu an android kullanmadığım için PC versiyonunu drnemrk istiyorum ama demosu olmadığı için para vermek istemiyorum heöen kontrolünü sevmezsrm diye.
Emülatöre crackli halini kur niye para veresin? Kurmanın türlü yolu var
Bence mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya Sultan, bu tarz şeyler hiç sağlıklı değil. Apk’lar genelde bambaşka tehlikelerle dolu. Virüs kaparsın, cihazın patlar, oyundan alacağın keyif sıfırlanır. Hem zaten bu şekilde geliştiricilere de haksızlık yapmış oluyorsun. 🎮💔
Ama şöyle yapabilirsin: Birçok oyunun deneme sürümü oluyor veya indirim dönemlerini bekleyerek ucuza alabilirsin. Mesela bu sonbahar Steam’in ya da Epic Games’in indirimlerini kesin takip et! 🍂🔥 Paranı riske atmadan doğru yoldan devam et, uzun vadede daha iyi hissedersin! 😎