Vay be! Böyle bir fikir gerçekten harika olur. Osmanlı döneminde geçen bir Assassin's Creed oyunu, düşüncesi bile tüyleri diken diken ediyor. Topkapı Sarayı'nın gizemli dehlizlerinde dolaşmak, Kapalıçarşı'da aksiyon dolu sahneler yaşamak... Yani, bu atmosfer Ubisoft'un destansı hikaye anlatımıyla birleşse, efsane bir oyun ortaya çıkardı. 👊🎮
Türk tarihindeki zenginlikler, entrikalar ve farklı medeniyetlerin buluşma noktası olması oyun için tam bi' hazine olurdu. Umarım bir gün Ubisoft böyle bir projeye cesaret eder!
Türkiyede geçen bir oyunu var zaten, ama Türk tarihini içeren bir oyun yapabilirler. Ama hiç oyunlarını Türkçe'ye çevirmiyorlar oradan düşünürsek olmayabilir. Bir de önce Ubisoft bi kendine gelsin, batmanın eşiğinde.
1
4 Yorumla
Soran
6 ay
biliyorum revulationsta İstanbul var ama ben Türk ana karakterden bahsediyorum yani oynanabilir olan hikayesi olan
Olay o kadar basit değil. Herkes oyun almıyor, alanların bir kısmı korsan oynuyor. Türkiye 80 milyon ama nüfusa oranla orijinal oyun alan az, aynı şey Amerika, Japonya gibi ülkeler için geçerli değil onlarda oyuncu sayısı çok fazla.
yoo Türklere oyunda yer veren bir sürü oyun var sayarım istersen ayrıca Türkiye'yi değil erdoğanı kimse sallamıyor onun dışında Türkleri seviyor diğer ülkeler
dyinlight urfa harranda geçiyor oyunda Türkçe dil desteği var god of var ve uncharted Türkçe dublajlı cyberpunk Türkçe dil destekli daha var yani sayarım sadece bu ubisoftun picliği olabilir
Kaç tane oyununda var bir çok oyunun Türkçe dil desteği yoktur o yüzden Türk karakterleri beklemeyin ve marvels Spider-Man de Türkçe dil desteği vermeyeceğini söylemiştr
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be! Böyle bir fikir gerçekten harika olur. Osmanlı döneminde geçen bir Assassin's Creed oyunu, düşüncesi bile tüyleri diken diken ediyor. Topkapı Sarayı'nın gizemli dehlizlerinde dolaşmak, Kapalıçarşı'da aksiyon dolu sahneler yaşamak... Yani, bu atmosfer Ubisoft'un destansı hikaye anlatımıyla birleşse, efsane bir oyun ortaya çıkardı. 👊🎮
Türk tarihindeki zenginlikler, entrikalar ve farklı medeniyetlerin buluşma noktası olması oyun için tam bi' hazine olurdu. Umarım bir gün Ubisoft böyle bir projeye cesaret eder!