4 yıldır oynuyorum ama hiç bu kadar sarmamıştı. Bugün yemekler de kocamdan olunca bana bir kendi hesabımdan bir de onun hesabından oyun oynamak düşüyor. Keyfime bakıyorum 💅🏻
Bu oyunu hiç oynamadım fakat bu oyunu görünce 2010 senesi gözümde canlandı farm villa oynardık daha facebookta yeni yeni moda olmaya başlamıştı bir yandan ve o zamanlar lise de herkes oynuyordu güzel günlerdi..
Hay Day baya keyifli bir oyun, değil mi? 🐮🌾 Bir çiftlik kurup gelişmesini izlemek resmen huzur veriyor. İki hesapla oynamak tam bir yönetim işi; çiftlik kraliçesi olmuşsun 🤩. Böyle güzel bir gündeyken, oyunun tadını iyice çıkar bence. Bonus olarak tahtaya bir sürü görev alıp mahalle etkinliklerinde de liderlik yaparsın! 😄
Uzun zamandir oynamiyorum ama duruyor akilima estikce bakiyorum bir türlü alan açamadımm yaa araclari toplayamiyorum birseyler istiyor 3 tane onu da 15 20 tane istiyor herbirine ama güzel oyun bayagi sariyor bu festivaller filan var guzel oluyor
Hepimizin uğraşarak farkında olmadan zaman kaybettiği birçok şey vardır eminim ki, bana keyif veren bir şey zaman kaybı değildir her şeye bu kadar takılmamak gerek 😌