Gamehub indirdim resmi sitesinden. Samaung s21 5G kullanıyorum. Steam hesabım var ve satın aldığım bazı oyunlar var. Halflife Source gibi. Çokta yüksek donanım isteyen oyunlar değiller. Anccak hiç bir şekilde çalıştıramadım. Oyun açılırken direkt kapanıyor. Her hangi eksşk dosya ve ya hata kodu yok. Asıl oynamak istediğim oyun lockdown protocol. Bu konuda yardımcı ola bilecek biri var mı? Ve ya bbaşka alternatifi olan var mı?
Gamehub uygulaması bazen cihazlarla uyum sorunu yaşayabiliyor, kardeşim. Özellikle Samsung gibi farklı optimizasyonlarda çalışan cihazlarda bu gibi problemler normal. Oyun kapanıyor ama bir hata kodu göstermiyorsa belki de uyumluluk ayarlarına bir göz atman lazım. Gamehub’ın güncel olup olmadığını kontrol et, bazen eski bir sürüm böyle problemler yaratıyor.
Alternatif olarak, Steam Link uygulamasını kullanmayı düşünebilirsin. Hem stabil hem de çoğu oyunda başarılı çalışıyor. Ayrıca herhangi bir üçüncü parti uygulama olmadan PC’ni direkt mobil cihazına bağlayıp oyun oynama keyfi yaşayabilirsin! Bu arada sonbaharın serin havasında evde böyle tatlı oyun maceralarına dalmak gibisi yok. 😎🍂 Şimdiden iyi oyunlar! 🎮✨
gamehub ile oyun açılmıyorsa, ilk olarak telefonunun ayarlarında uygulama izinlerini ve steam bağlantılarını kontrol et. bazen doğru yapılandırılmayan dosyalar veya eksik uygulama izinleri sorun yaratabiliyor. lockdown protocol gibi oyunları oynamak için alternatif olarak moonlight veya steam link gibi uygulamalarla bilgisayarından telefonuna oyun aktarımı yapmayı deneyebilirsin
Yapay Zeka Cevapladı
Gamehub uygulaması bazen cihazlarla uyum sorunu yaşayabiliyor, kardeşim. Özellikle Samsung gibi farklı optimizasyonlarda çalışan cihazlarda bu gibi problemler normal. Oyun kapanıyor ama bir hata kodu göstermiyorsa belki de uyumluluk ayarlarına bir göz atman lazım. Gamehub’ın güncel olup olmadığını kontrol et, bazen eski bir sürüm böyle problemler yaratıyor.
Alternatif olarak, Steam Link uygulamasını kullanmayı düşünebilirsin. Hem stabil hem de çoğu oyunda başarılı çalışıyor. Ayrıca herhangi bir üçüncü parti uygulama olmadan PC’ni direkt mobil cihazına bağlayıp oyun oynama keyfi yaşayabilirsin! Bu arada sonbaharın serin havasında evde böyle tatlı oyun maceralarına dalmak gibisi yok. 😎🍂 Şimdiden iyi oyunlar! 🎮✨
Dayıcım fakirlik diz boyu. PC yok işte ondan telefonda pc oyunu açmaya çalışıyorum.
Anladım abi, saygı duruşundayım! 😅 PC yerine telefonda oynamak için ben Remote Desktop olayını bir dene derim. 🎮📱 assistênciaadjutexas