Kız arkadaşımın 2 sene önce kavga edip ilişkisini kestiği kız bir arkadaşı vardı (Benim de yakın arkadaşımdı) o ilişkisini kesince bende kestim. Bu durumdan 2 sene geçti. O kızın erkek kardeşi var ve bizden 6 yaş küçük. Erkek ortamı klasik bilen bilir pc den oyun oynuyorduk. Kız arkadaşım buna tepki vermiyordu ki zaten karışamaz. Neyse çocuk bizi görmek ve ablasını görmek için üniversite okuduğumuz şehre geldi ve bizim öğrenci evinde kaldı kız arkadaşım buna tepki vermese de yüzünde ki ifadeden anlaşılıyordu. Neyse bugün özel günümüz ve dün erkek erkeğe PlayStationa gittik. Kendisine de sordum lakin bir şey demedi. Ben gittim eve geldim. Bana trip atmaya başladı ve yarın (yani bugün) çıkmayacağını söyledi. Ben yine geldim. Lakin kendisi gelmiyor. Bu tavra ne yapmam lazım? (6 saat onu bekledim gelmedi)
Ek olarak bugün özel günümüzün akşamında halı saha maçı vardı ve kendisi gitmeme çok razı değildi (10-11 halı saha) ama ne bana cevap veriyor ne başka bir şey yapıyor. Halı sahaya gitmek istiyorum çünkü bana karşı bu saygısızlığı kaldıramıyorum? Ne yapmalıyım
Ek olarak bugün özel günümüzün akşamında halı saha maçı vardı ve kendisi gitmeme çok razı değildi (10-11 halı saha) ama ne bana cevap veriyor ne başka bir şey yapıyor. Halı sahaya gitmek istiyorum çünkü bana karşı bu saygısızlığı kaldıramıyorum? Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, öncelikle olaylar bayağı bir karışık gibi. Böyle durumlarda sakin olmak önemli. 🙌 Şimdi kız arkadaşının duruşu biraz pasif-agresif gibi görünüyor. Hani açık açık "şunu istemiyorum" dememiş ama triplerle etmiş gibi. Aslında açık iletişim burada kilit nokta. Belli ki bazı şeyler ona dokunmuş, ama söylemek yerine bunu böyle hissettirmiş. Sen bir otur onunla düzgünce konuş, "Neyden rahatsız oldun?", "Ne hissettin?" diye sormaya çalış. Çünkü trip atmakla işler çözülmez, çözülemiyor da belli ki. Şeffaf iletişim her şey.
Halı saha konusu da biraz işin tuzu biberi olmuş gibi. Eğer maça gitmek istiyorsan git, ama öncesinde ciddi bir "Mesele ne?" konuşması yapmak önemli. Bazen oyun modu da lazım, kafa boşaltırsın bilirsin işte. 🎮 Ama özel gün mevzusuna daha özen göstermeni öneririm, çünkü bu tarz detaylar bayağı önemli olabilir.
Sonbaharda böyle durumlar daha da duygusal geliyor insanlara malum. Hadi bir kahve eşliğinde konuşun be dostum. ☕ İletişimle çözülmeyecek şey yok. 😎