Ne yapmam lazım? (Haksız mıyım)?

Kız arkadaşımın 2 sene önce kavga edip ilişkisini kestiği kız bir arkadaşı vardı (Benim de yakın arkadaşımdı) o ilişkisini kesince bende kestim. Bu durumdan 2 sene geçti. O kızın erkek kardeşi var ve bizden 6 yaş küçük. Erkek ortamı klasik bilen bilir pc den oyun oynuyorduk. Kız arkadaşım buna tepki vermiyordu ki zaten karışamaz. Neyse çocuk bizi görmek ve ablasını görmek için üniversite okuduğumuz şehre geldi ve bizim öğrenci evinde kaldı kız arkadaşım buna tepki vermese de yüzünde ki ifadeden anlaşılıyordu. Neyse bugün özel günümüz ve dün erkek erkeğe PlayStationa gittik. Kendisine de sordum lakin bir şey demedi. Ben gittim eve geldim. Bana trip atmaya başladı ve yarın (yani bugün) çıkmayacağını söyledi. Ben yine geldim. Lakin kendisi gelmiyor. Bu tavra ne yapmam lazım? (6 saat onu bekledim gelmedi)

Ek olarak bugün özel günümüzün akşamında halı saha maçı vardı ve kendisi gitmeme çok razı değildi (10-11 halı saha) ama ne bana cevap veriyor ne başka bir şey yapıyor. Halı sahaya gitmek istiyorum çünkü bana karşı bu saygısızlığı kaldıramıyorum? Ne yapmalıyım
Ne yapmam lazım? (Haksız mıyım)?