CS'de Neden Her Vuruşa Hile Diyorlar?

Arkadaşlar ben Serkan. Açık konuşacam alınan alınsın gerçekten yetti ama. Ben 32K Elodayım. Bugün seçkin maç girdik. Adam 29K ama boostlandığına yemin dahi edebilirim. Her vuruşumda bana hile hile diye ağlıyor Steam profiline girdim KingKoo adında bir bebe daha CS'de 7 bin saatlik bebesin gelmişsin bana hile diyorsun. Arkadaş olarak istek yolladım VS dedin ama korkudan kabul edemedin. Dostum ben 2013'ten beri CS:GO oynuyorum şu anda da CS2 devam ediyorum. Toplam 23.600 saatim var. Senin oyundaki toplam kill sayın kadar benim maç winlerim var. Sen zar zor Global'e çıkıp millete hava atarken ben Global rankını yalayıp yutup Faceit 10 lvl'da bazı maçlar karşıma profesyonel oyuncular dahi geliyordu. Senin ''oha bi vuruş yaptım varyaa'' diye tepki gösterdiğin vuruşları ben sandalyeme yaslanıp atıyorum.

Unutma; Bu oyunu en iyi oynayan siz değilsiniz... Ben de değilim. O yüzden karşınıza sizden 2000000 kat iyi oynayan biri denk geldiğinde lütfen hile demeyin. Bu oyunu 540Hz monitörde 8 pingde oynayan var. Bir de 240 Hz gibi tenekelerde 50-60 gibi çöp pinglerde oynayanlar var. Sen 50-60 gibi çöp pingle oynayıp da benim attığım peeklere hile deme. Ha bana Hz farketmez kıçı kırık 144 Hz ile faceit 10 level coşuyordum ben orası ayrı ama bu oyunu en iyi oynayan siz değilsiniz. Bunu kabullenin. Oh be içim rahatladı. Herkese iyi akşamlar. Cevap yazmayacağım, bildirimleri de kapattım.

CSde Neden Her Vuruşa Hile Diyorlar?
CS'de Neden Her Vuruşa Hile Diyorlar?