Oynarken kasma donma aşırı ısınma ve fan sesi olmuyor bi anda kapanıyor ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oyun sırasında bir anda kapanma genelde güç kaynağı ya da ısınma sensörüyle ilgilidir 😕 Fan sesi yok diye ısınma yok sanma, bazen işlemci ya da ekran kartı anlık pik yapar. Önce sıcaklık değerlerini bir programla kontrol et, ardından güç kaynağının watt değeri ve kablolarını gözden geçir. Sorun devam ederse termal macun yenilemek ya da PSU değişimini değerlendirmek mantıklı olur 🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 aybilgisayar masaüstü mü laptop mu? kaç yıllık? hiç düştü mü? hep yük altında iken mi kapanıyor? eğer bilgisayar eski ise yüksek ihtimalle aşırı ısındığı için windows kendini korumaya alıp kapatıyor bilgisayarı. tamirciye götür termal macun değiştirsin. buna ek olarak PSU yani bilgisayarın power supply devresi de (fişe takıldığı kısım) eskimiş olabilir. bu durumda değişmesi ya da bakım görmesi lazım. tahminim bu yönde
03 Yorumla- 7 ay
yani sorun ikisinden biri ama muhtemelen PSU
Soran7 ayBilgisayar laptop 2. El maalesef alalı 1 hafta oldu geçmisini bilmiyorum oyunda kasma donma hiç yoktu fişi çekilmiş gibi şak diye kapandı o esnada şarjdaydı ve şarjı doluydu sonra normal bi sekilde açıldı tekrar oyuna girdiğimde oynadığımda tekrar kapandı özelliklerini de yoruma yazdım bakabilirsin anlıyorsun bunlardan özellikleri kötü mü yoksa bu bilgisayarım iyi ama sadece bakım mı gerekiyor
- 7 ay
muhtemelen bilgisayar akımı tam çekemiyor. iç devrelerinde hasar vardır. belki güç devresi ya da anakartta. hatta ekran kartında bile olabilir. bilgisayarcıya götürmek lazım.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Kardeşim, bu durum bayağı can sıkıcı ya! Hele tam oyunun ortasında falan oluyorsa, içimizden "GG" diyesi geliyor. 😂 Ama merak etme, birkaç şeyle çözebilirsin.
Öncelikle, güç kaynağını bir kontrol et derim. Bazen besleme yetersiz kalıyor ve bilgisayar direkt shutdown yapıyor. sonbahar havası başladı ama yine de odandaki sıcaklık etkiliyor olabilir, çünkü dışarısı serinleyince biz fark etmeyip odanın ısısını gözden kaçırabiliyoruz.
Bir de Windows güncellemeleri, sürücüler gibi şeyler habersiz çakışma yapabiliyor. Denetle! Elektrik prizi veya kablonda sıkıntı varsa bile rez olmuş olabilirsin. Hardware kısmını iyice test etmen lazım. 🙌00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece bir oyunda oluyorsa optimizasyon sorunu vardır ama tüm oyunlarda oluyorsa büyük ihtimal işlemcide problem var kendisini korumaya alıyor.
04 Yorumla
Soran7 ayEts2 de araba modu yapmış oynuyordum😭 ve hiç kasma yoktu 2 defa kapandı
Soran7 aySadece bi tane mod var ve tır sürmem ben arabası icin indirmistm mod da güvenilir dediğn gibi olsa sürerken kasma donma olurdu
Gizli Üye(25-29)7 ayWindows’ta “Güç Seçenekleri > Dengeli / Yüksek Performans” modunu kullan.
“Otomatik yeniden başlat” seçeneğini kapat:Denetim Masası > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Otomatik Yeniden Başlat (tikini kaldır)
069 Yorumla
Soran7 ayBu sorunun oyunla alakalı değil kesinlikle böyle bişeuden olduğunu düşünüyorum çünkü fişi çekilmis gibi şak diye kapandı
Soran7 aykasma donma olmadı yani denicem birazdan çok iyisin
Cevap sahibi7 ayrica ederim pc ısısı kontrol eder misin %90 üzerine çıkarsa kendini korumak için kapatıyordur
Soran7 ayNasıl kontrol edicem
Cevap sahibi7 ayspeedFan uygulaması indir uygulamayı aç oyuna gir bir kaç dakika sonra kontrol et bunu yapmadan önce diğer söylediğimi yap
Soran7 ayTamam yapıcam sonra oyuna girip deniyim o zaman
Cevap sahibi7 ayevet
Soran7 ayhaber vericem
Soran7 ayBu ayarları bulamadım ya
Soran7 ayBuldum ve kapattım ısısına bakıcam simdi
Cevap sahibi7 aymasaüstü gel bilgisayar var sağ tıkla özellikler bas sistem bilgilerinin hemen altında GELİŞMİŞ SİSTEM AYARLARI VAR oraya vas başlangıç ve kurtarma göreceksin
Soran7 ayben öyleli bulamadm baska sekilde byldum windows+r garip şeyler yazdım çıktı
Soran7 aybide bu pcyi açınca kendi kendine açılan programları nerden kapatıcam
Cevap sahibi7 ayOtomatik Yeniden Başlat tikini kaldırdıysan speedfan açıp oyuna gir ısıyıda kontrol et GPU CPU sıcaklıkları kaç
Cevap sahibi7 aygörev çubuğundan görev yöneticisini açıp sağ tarafda Başlangıç uygulamaları var üstüne gel sağ tık devre dışı bırak istediğini
Soran7 ayTamam yaptım simdi oyuna girip denicem de normal olan 90 üstüne çıkmaması mı
Cevap sahibi7 ayyüzde 90 üstü kapanıyor büyük ihtimalle pc ısınıyordur
Soran7 ayŞimdi aynı oyunu açtım 5 10 dkda oynadım kapanma olmadı oyun hala arka planda açık dediğin programda gpu sıcaklığı 83
Soran7 ayFan sesi de var şu an ama aşırı değil laptop sonuçta ama sıcaklık 83 - 84 biraz daha oynamam gerekir mi oynadıkça artar mı max bumu acaba
Cevap sahibi7 ayooo pc yanacak bilgisayarın termal macunu fanları temizlenmesi gerekiyor yoksa işlemçi ekran kartını yakarsın bir bakımcıya götür temizlesin
Soran7 ayyanacak mı ciddi misn o kadar mı kötü durumu
Soran7 ayYani fan sesi de az değil baya var alt tarafı 5 dk ets oynadım düsük grafikte
Cevap sahibi7 ayoynadıkca sıcaklık artar temizlemen gerekiyor laptoplar masaüstü pcler gibi büyük fanlara sahip değil iyi soğutması için 6 ayda bir temizlemen lazım kullanım şekline bağlı olarak
Soran7 ayyani benim bundan önceki laptop da çok iyi bişey değildi 6 ayda bir bakımını da yapmıyordum ama böyle değildi dediğini yaptım o tiki kaldırdıktan sonra belki kapanmaz ama cidden yanma ihtimali var galiba
Cevap sahibi7 ayyanma ihtimali var pc oyunu açar oynarsın sıkıntı yok ama pc soğumuyor bu sistem özellikleri ile ilgili değil en iyi bilgisayar bile soğutmuyorsa yanar
Soran7 ayOyunu kapatıp 2 dk bekledim gpu 0C su an
Soran7 ayYanma ihtimali varsa elimde kalır alalı 1 hafta olmadı daha ama belli ki sorun çıkaracak bunu bu şekilde kullanamam ben
Soran7 ayDying light falan oynamak istiyordum oynatmaz özellikleri de cok iyi değil Mx130 ekran kartı
Cevap sahibi7 aylaptop bakımını yaptır fanlarını temizlesinler macunu değişsinler tozunuda alırlar rahat rahat oynarsın
Soran7 ayyaparlar da bunun ekran kartı da çok iyi değil ki islemcisi iyi sanırım bilmiyorum değistirmek daha mı mantıklı bakımı ne kadar tutar
Cevap sahibi7 aybakım fiyatları 500-1000 arası değiştirme gücün varsa değiştir Mx130 ekran kartı gtx 1050 çok altında bir kart Dying light hiç oynatmaz ben 1050ti ile denedim low ayarlarda bile dona dona oynattı
Soran7 ayBenim önceki laptop 1050 ti ekran kartı vardı ama hiç kasıp donmuyordu rahat oynuyordum ben
Cevap sahibi7 aybenim işlemci ram da eski bu arada :D
Soran7 aydeğiştirmek daha mantıklı şu an laptop önerir misin bana çok mükemmel olmasına gerek yok dying light , ets2 , sims 4 gibi bu oyunları açması oynatması yeterli
Soran7 ayhıı benim islemci ve ram iyiydi sadece windows 11 olmuyordu o da islemciden dolayı bu pcde windows 11 var
Cevap sahibi7 aybütçe ne kadar
Soran7 ayYani 25 30 olabilir su an laptop fiyatlarından haberim yok babam biraz daha uyguna alabilir çevresinden dolayı
Cevap sahibi7 ay25 30k arası laptoplar çöp masaüstü al daha iyi laptopda işlerinde kullan
Soran7 aymasaüstü alamam ki odama koyamam yani hepsi mi kötü ya da bu laptopla devam edip ağır oyunlardan vazgeçip tavuk çiftlik oyunlar mı oynasam.. psikolojimi bozdu
Cevap sahibi7 aybu laptopla devam et bence bi ara bakımını yaptırırsın %83 %85 üzerine ısı cıkmıyorsa korkacak bir şey de yok %90-%95 ısı gelirse o zaman korkulur
Cevap sahibi7 aybioshock ınfinite oyunuda tavsiye ederim ben oynamıştım baya iyi senin bilgisayarda rahat oynatır diye düşünüyorum
Soran7 ayOyunu 5 dk açmamla fanları wuu yapmaya basladı ve 5 dkya sıcaklığı 83 e çkktı uzun süre oynatmaz 1 hafta oldu alalı veririm babama aldığın yere ver ya bakımını yapsınlar ya da daha iyisini versinler derim
Cevap sahibi7 ayhttps://www.systemrequirementslab.com/cyri ayrıca bu stieden bilgisayar hangi oyunları oynatacağını test edebilirsin arama yerine oyunun adını yazarak
Soran7 ayBakarm ona baska önerin var mı veya ben günlük de kullanabilirim ama laptopla ne yapılabilir ki dizi film izlemek dısında
Soran7 ayStardew valley de var bende onu mu oynasam diyorum artık bundan devam edio
Soran7 ayYani sey de diyprum laptopla baska neler yapılabilir zaman gecirmek için
Cevap sahibi7 ayvideo film dışında oyun kalıyor Call of Juarez Gunslinger önere bilirim bu arada oyunları satın mı alıyorsun yoksa korsan mı indiriyorsun
Soran7 aySteam veya epic gamesten alıyorum dying light , dead ısland , stardew valley , house flipper, ets, cooking simulator bu kadar oyunum var
Cevap sahibi7 ayneed for speed the run da senin pc oynatır ben oynamıştım acayip bir oyun
Soran7 ayGta falan kaldırıcak bişey olsa alırdım bide eski laptopta cyberpunk denemistim
Soran7 ayolr bakarım live for speed gibi mi onu beğenmemistim mesela
Cevap sahibi7 ayben oyuların hepsini korsan oynadım satın almadım korsan daha karmaşık gerceği sen kuramazsın bir sürü işlem yapılıyor
Soran7 ayBen sims 4 indirip bütün dlclerini korsan indirmis insanım ıendmdkwmd öyle oynadım eski laptopta yine sonra sıkıldım
Soran7 aysonra almak isteyip alamadığım oyunları cyberpunk gibi denemek icin bi site vardı crack steam diye ordaki çalınmıs hesaplara girip oyunları indirip deniyordum ahhdjdwkfkw
Cevap sahibi7 aylive for speed değil San Francisco'dan New York yarışıyorsun manzara çevre çok iyi tatmin edici
Soran7 ayÖyleli the witcher da oynadım
Cevap sahibi7 ay:) benim oynadığım oyunlar daha çok fps bilgisayarım çok iyi değil iyi olsa bütün oyunları oynardım o derece
Soran7 ayRdr2 biliyor musun çok övülüyor da benim pc kaldırmaz onu ve benlik mi bilmiyorum
Cevap sahibi7 aysenin pc benimki ikiside kaldırmaz :)
Soran7 ayikisiyle de anca dizi izleriz bi cack olmaz asırı sinirlendim bugün dovucektim
Cevap sahibi7 ayCall of Juarez Gunslinger oyna rdr 2 ortamına sahip hem çok iyi oyun sıkmadı beni satın alma korsan indir oyna
Soran7 ayKorsan indirirm öyle seylerde becerikliyim virüs falan bulaştırmam da etsde olduğu gibi aşırı ısınıp kapanmasın sonra bu arada o tiki kaldırmak işe yaramıstır belki
Cevap sahibi7 aypc bu sefer kapanırsa sıcaklıktan dolayı olur tik bi nevi pc ısınmasını korumaya alıyor Call of Juarez Gunslinger ağır bi oyun değil
Soran7 ayBu arada instagramdan da ip banı yedim şakasız Instagram kullanamıyorum bu telefonu aldığımdan beri böyle 1 yıl oldu farklı maille farklı numarayla bile defalarca denedim hesabı askıya alıyor sonra yüz videosu ve kimlik resmi istiyor atıyorum yine kapanıyor veya açılmıyor kalıcı kapatıyorlar ve ihlal yapmıyorum hesabı açıyorum anında kapanıyor
Cevap sahibi7 ayhattını değiştir ip aderin değişir yeni hatla
Soran7 ayama hattmla alakası var mı ki değistirmek zorunda mıyım telefondan dolayı değil mi bu
Cevap sahibi7 ayİp adresi hat üzerinde. Wifi kullanıyorrsan onunda ip adresi ayrıdır 4.5g de giremiyorsan hattaki ip ban yemiştir
Cevap sahibi7 ayYeni bir operatöre taşırsan numaranı yeni alacağın hat ip adresi başka olur
Soran7 ayMantıklı olabilir de instagram için hic uğraşamam sanki naptım da ip banı yemisim anlamadım
Güç kaynağında bir sıkıntı olabilir. Mavi ekran, kitlenme filan değil de şak diye gidiyorsa.
04 Yorumla
Soran7 ayyani oyun oynuyordm şak diye kapandı kasma donma hiç yoktu
Soran7 aySonra normal sekilde açıldı sonra oyuna devam ettim tekrar kapandı oyun bilgisayarı zorlasa kasma donma olur veya oyundan atardı diye düsünüyorum
Soran7 aydeneyeceğim baya mantıklı çok teşekkür ederimm
7 ayBilgisayar eskimiş ya da zorlanıyor olabilir Yenisi almalısın
09 Yorumla
Soran7 ayHP ProBook 440 G7
İşlemci: Intel i7-10510U
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 (2 GB)
RAM: 16 GB
Depolama: 512 GB SSD
Ekran: 14” Full HD (1920x1080)
Soran7 ayözelliklerini yazdım kötü bi laptop mı
- 7 ay
İyi gibi oynadığın oyunlara da bağlı ama
Soran7 ayEts 2 dying light stardew valley bu kadar
Soran7 ayve zaten ets oynarken kapandı gram kasma donma yavaşlama yoktu aşırı ısınma da yoktu ondan kapanmasına anlam veremedim
- 7 ay
Vardır başka bir sebebi
Soran7 ayBelki ayarlarla alakalıdır
- 7 ay
Sanmam sistemin iyi eğer öyle olsa çok kişi de bu sıkıntı olur kaldı ki direkt bilgisayar kapanmaz oyundan atar
Soran7 ayEvet iste böyle ets2 oynuyordum araba ya bide hassasiuet gerektiren bi oyun kasma donma olsa kafayı yerdim 50 kere bariyere girerdim bende niye kapandığını anlayamadım
Power Supply bazen güç yetmeye biliyor ve pc kapanıyor.
00 YorumlaKapandığında ekranda kod vs varsa o kodu araştır. Disk ya da ram sorunu olabilir
01 Yorumla
Soran7 ayKapandı açıldı hiçbir şey olmadı ets2 araba modu indirmis geziyordum gram kasma donma yoktu fan sesi de fazla yoktu kapanıp açıldı sacma sapan
7 ayBende aynı sorunu yaşıyorum bende de Asus var oyun felan da indirmedim hiç yinede çok geç açılıyor ve arada kasıyor 😤
01 Yorumla
Soran7 ayBende de hp var asırı moralimi bozdu dovucektim nerdeyse bi oyun oynatmadı ilgi cekmeye çalısıyor hayır naptım sanki
- Gamer konusunda 480 cevap paylaştı.
7 ayTemizlik yap istersen
01 Yorumla
Soran7 ayolur içini açıp yapayım ben
7 ayGüç kaynağı yetmiyor olabilir.
01 Yorumla
Soran7 ayşarja takılı şarjı doluydu iste bende oyun mu zorluyor falan dedim de öyle olsa oyun kasardı donardı şak diye kapandı geri açıldı
7 ayEn son ne zaman bakım yaptırdın
026 Yorumla
Soran7 ayHiç yaptırmadım yeni aldım ama 2. El bilgisayarın geçmişini bilmiyorum
- 7 ay
Ne zamandır kullanıyorsun
Soran7 ay1 haftadır
- 7 ay
Bi bakım yaptır belkide önceki sahibide yaptırmamıştır içi yoz doludur ve termal macunu falan bitmiştir aşırı ısınıp kapanabilir
Soran7 ayyaptırırım olur ama bununla sıkıntısı çözülür mü yani bilmediğimden soruyorum kötü bi laptop mı
Soran7 ayözelliklerini atsam anlar mısın ona göre değiştir bu özelliklerden bundan hayır gelmez dersen şutlarım istediğim oyunları açsın yeterli ve açıyor gerçekten hiç kasma yoktu sadece kapandı
- 7 ay
Laptopun marka ve modeli nedir bilemem fakat kötğ bir laptop da o sorunları pek yapmaz bence bakımsal veya yazılımsal bir problemdir diye tahmin ediyprum
- 7 ay
At bakalım bakmaya çalışayım
Soran7 ayHP ProBook 440 G7 - Özellikler
• İşlemci: Intel i7-10510U
• Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 (2 GB)
• RAM: 16 GB
• Depolama: 512 GB SSD
• Ekran: 14” Full HD (1920x1080)
Soran7 ayİste bende anlamadım oyunu zorlasa kasma donma olurdu evet oyundan dolayı derdim öyle bişey de yok
- 7 ay
Günlük işler için ofis laptopu
Soran7 ayyani evet ama oyunda da zorlandığını sanmıyorum
- 7 ay
Oyunun optimizasyonuda önemli
Soran7 ayDoğru gerçi
- 7 ay
Hangi oyunu oynuyorsun veya hangilerini
Soran7 ayEts2 , stardew valley , house flipper
- 7 ay
Bunlar yorabilir laptopunu
Soran7 ayBide dying light var da daha indirmedim bu saydığım oyunları sorunsuz açabiliyor oynarken kasmıyor ama ben ets2 oynarken şak diye kapandı
Soran7 aybide böyle hassasiyet gerektiren bi oyun kasıp donsa 50 kere bariyere girip sinir krizi gecirirdim bi anda kapanmasına şaşırdım
- 7 ay
Bi bakım yaptırmalısın bence
Soran7 ayEvet yoruyor zaten ama bu bi anda kapanmasıyla alakası var mıdır
Soran7 ayyaptırıcam sanırım
- 7 ay
Bi yaptır belkide macun bitmiştir aşırı ısınıp kapanır
Soran7 ayÖyle yapıcam tesekkür ederm
- 7 ay
Ne demek iyi geceler
Soran7 ayİyi geceler
Gizli Üye(18-24)7 ayKnka güc seçenekelernden otomatik yeniden başlatı kapatcan ama pc özwlliklerini söyle
014 Yorumla
Soran7 ayİşlemci: Intel i7-10510U
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 (2 GB)
RAM: 16 GB
Depolama: 512 GB SSD
Ekran: 14” Full HD (1920x1080)
Cevap sahibi7 ayKnka senin ekran kartı düşük belki oynadığın oyundan kaynaklı pc kapatıyor otomatik
Soran7 aykanka yani iyi ekran kartı değil biliyorum ama çok mu kötü oyun oynuyordum aşırı ısınma aşırı fan sesi kasma donma hiç olmadı bi anda kapandı sadece
Soran7 ayondan şaşırdım biraz kasma olsa bilgisayarı zorluyor dicem
Cevap sahibi7 ayHangi oyun oynuyon
Soran7 ayEts2 oynuyordum..
Cevap sahibi7 ayOnda kascağına düsünmypm zaten ondan kaynaklı değildir teamviver olsa baglanırdım pcne bakardım
Soran7 ayKullanıcı adın ne ekliyim
Cevap sahibi7 ayKnka ama yarın baglanabilrm şu an pcm kapalk
Soran7 ayYok bağlanman için değil özelden sorucam
Cevap sahibi7 ayNe sorcan knk
Soran7 aybilgisayar hakkında birkaç sey daha sorucaktım d neyse
Cevap sahibi7 aySor burdan
Termal macun yenileceek
023 Yorumla
Soran7 ayO ne
Soran7 ayyprumlarda özelliklerini yazdım bakabilir misin bi
Soran7 ayanladım da bu şimdi kötü bi laptop mı bilmediğimden soruyorum
Soran7 ayİste bi oyun oynuyordum kapandı zaten çok oyun yok film dizi izlemwkten de sıkıldkm
Soran7 ayTamam da napayım ben simdi laptop öner bari istemiyorum artk bunu
Soran7 ayEts 2 , dying light , flipper house , stardew valley bide belki gta5 bu kadar gta olmasa da olur
Soran7 ayGerçekten bu oyunlar icin bu bilgisayar yeter mi sadece temizlersem düzelir mi
Soran7 ayhııı bende bilgisayarı şutlamayı falan düşünüyordum
Soran7 ayyenisini almam gerek diye düsündüm
Soran7 ayTabi ki laptop alırım neden
Soran7 ayBu laptop 20 bin falan sanırım 10 bin daha ekleseudik keske
Soran7 ay512 GB bu arada bu saydığım oyunlar icin yeterli midir
7 ayBilgisayarın markası ne
015 Yorumla
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce MX130 – 2 GB GDDR5
16 gb ram
Windows11
İşlemci (CPU): Intel Core i7-10510U
pek iyi bi laptop değil biliyorum ama aşırı ısınmadan kasmadan olsa anlarım ama kasıp donmuyordu 2 defa kapandı- 7 ay
Kaç SSD
Soran7 ay512 GB SSD
- 7 ay
Büyük ihtimalle çok ısınma yaptığı için ge içindeki havayı devir daim yapamadığı için kendisini kapatıyor
Soran7 ayilgi cekmeye çalısıyor
Soran7 ayaşırı sinirimi bozdu laptop önerir misin bana
- 7 ay
Ne anlamadım?
- 7 ay
Nasıl bir şey istediğine bağlı bir durum
Soran7 aybilgisayarım ilgi cekmeye çalısıyor demek istedim..
Soran7 ayOrta düzeyde oyunları kaldıracak bi laptop istiyorum pek anlamam ama
- 7 ay
Yani uygun bir şey istiyorsan vituslar var veya monster, msı gibi markaların güzel laptop u var
Soran7 ayanladımm bakarım tamam yani özelliklerine baktığında kötü bi laptop mı benimki bide böyle kapanması falan çıktı
- 7 ay
Aslında değil gayet makul bir bilgisayar lakin bu tarz letoplar pek oyun için yapılmadığı için yüklenme çok oluyor
Soran7 aygaliba aşırı ısındığını ben fark edemedim yatağın üstüne koyduğumdan oldu kitap koymayı denerm
- 7 ay
Aslında fan nerede ise oranın açık olması lazım. Nefes alması lazım oradan
- Gamer konusunda 418 cevap paylaştı.
7 aygüncellemelerini kontrol et
02 Yorumla
Soran7 ayEttim bilgisayar güncel
- 7 ay
Ekran kartında sıkıntı olabilir
u 5 ayArıza olabilir bir yerinde
00 Yorumla
7 ayPower kablosunu kontrol et temassızlık vardır
02 Yorumla
Soran7 aybaktım ama bişey anlayamadım ama oyundan dolayı olduğunu sanmıyorum öyle olsa oyundan atar veya kasar donardı
- 7 ay
Aynen power kablonu kontrol ettir bence
7 ayBilgisayarın eskimistir buyuk ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKorumaya alıyor kendini
11 Yorumla
Soran7 aybende birazdan kendimi bilgisayardan korumaya alıcam asırı sinirliyim
7 ayLaptop mu masaüstü mü yardımcı olayım
01 Yorumla
Soran7 ayLaptop özelliklerini yoruma yazıp durumu da anlattım bakabilir misin rica etsen
7 ayEkran kartını değiş
08 Yorumla- 7 ay
Ya da işlemciyi ve RAM'i yükselt
Soran7 ayNasıl değisicem
Soran7 ayYorumlaeda özelliklerini yazmısım bakabilir misin
- 7 ay
Ekran kartı 2GB ne ya? Normal her oyunda pcnin çökmesi. Ya sağlam bi kasa topla, ya da laptop kullanacaksan daha yüksek bir modelini al. Bunlar genelde tümleşik olduğu için sonradan başka bir parça alıp takamazsın.
Soran7 ay25 30 bütce icin laptop önerir misin
- 7 ay
Bu paraya iyi bir şey alamazsın. Biraz daha para yap
Soran7 ayÇok iyi olmasın da yani bilmediğimden söylüyorum istediğim oyunları sorun çıkarmadan oynatmasını istiyorum
- 7 ay
25 30K bunun için yeterli sayılmaz işte. 40 50K para yapman lazım en az
7 ayBilgisayarın bitmiş mk vadesi geçmiş
013 Yorumla
Soran7 ayhayır sadece ilgi cekmeue çalısıyor
Soran7 ayzorlayacak bisi oynamadm
- 7 ay
İlgi ver sen de o zaman yemini suyunu eksik etme 😂
Soran7 ayonun bana ilgi vermesi gerekiyor
Soran7 ayets2 açmış mutlu mutlu araba sürüyordum kasma donması bile yoktu bütün keyfimi kaçırdı
- 7 ay
Sen ilgiyi yanlış yerlerde arıyosun güzelim 😂
- 7 ay
Onun kendine hayrı kalmamış
Soran7 ayözelliklerini yazsam anlar mısın
- 7 ay
Yok o kadar değil ama bittiğini anlıyorum burdan
Soran7 ayiyileştirirm ben onu
- 7 ay
Benide iyileştir bebeğim 😂
Soran7 ayYok
- 7 ay
Tamam
7 ayLaptop mu
011 Yorumla
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Eski mi
Soran7 ayyani sayılır yorumda özelliklerini yazdım bakabilir misin
- 7 ay
Yatakta mi oynuyorsun
- 7 ay
Çünkü fan yatağa temas ettiğinde genelde fazla çalışmıyor altına kitap benzeri bir şey koy fan rahat çalışsın
Soran7 ayevet yatağa koymustum galiba ondan oldu da ısındığını fark etmedim hiç
- 7 ay
Tamam ondan olmuş önlem al bir şey olmaz
Soran7 ayözelliklerini yazmısım bakabildin mi
- 7 ay
Baktım kaldirmayacak bir PC değil
Soran7 ayevet iste oyunda kasma donma yoktu ondan şaşırdım bende kitap koymayı denicem
- 7 ay
Dene bakalım öyle 1 saat oyna kapanmaz büyük ihtimalle
batarya dan mı
00 YorumlaSeni tanıyorum
00 Yorumla
7 ayAsus mu
01 Yorumla
Soran7 ayhyr hp
Gizli Üye(30-35)7 ayBenimde oluyor
02 Yorumla
Soran7 ayÖzellikleri nedir
Cevap sahibi7 ayDüzelmezse teknik servise göstercem. Özellikleri benim oyun laptop excalabir ne marka ama papci oynarken açılmıyor
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası