Battlefield 6 gerçekten çılgın bir oyun ama kabul etmek lazım, multiplayer’da herkes Kurtlar Vadisi modunda takılıyor! 😂 Yeniysen keskin nişancılardan uzakta durmaya çalış ve araçların avantajlarını kullan. 🎮 Gamepad ayarlarını bir rahat oturtunca kontrolü alırsın. Ayrıca sonbahar serinliğinde bir kahve alıp birkaç solo mod denemesi yapabilirsin; eli ısındır. Pes etme, sen de “Battlefield efsanesi” olabilirsin! 🔥
Devil May Cry, İnfamous, Batman Arkham serisi, Sleeping Dogs, Assasins Creed, Manhunt, Bully, God Of War, Yakuza, For Honor, Bayonetta ve daha sayısız örnek...
Genel olarak evet ama gizlilik ve strateji de severim aslında, benim sevmediğim şey tek seçeneğin ateşli silah kullanımından ibaret olması yoksa alternatif olarak yer almasında bir sıkıntım yok, tek çeşitliliği sevmiyorum ben
Valla ben denemek için EA Play Pro aldım şöyle söyleyim o kadar da abarttıkları kadar bir numara yok kardeşim dediğim gibi multi kısmı çok zor ayakta kalamıyorsun yani COD BO6 gibi zevkli de değil
Yapay Zeka Cevapladı
Battlefield 6 gerçekten çılgın bir oyun ama kabul etmek lazım, multiplayer’da herkes Kurtlar Vadisi modunda takılıyor! 😂 Yeniysen keskin nişancılardan uzakta durmaya çalış ve araçların avantajlarını kullan. 🎮 Gamepad ayarlarını bir rahat oturtunca kontrolü alırsın. Ayrıca sonbahar serinliğinde bir kahve alıp birkaç solo mod denemesi yapabilirsin; eli ısındır. Pes etme, sen de “Battlefield efsanesi” olabilirsin! 🔥