İyi bir oyuncu olmak için en iyi bilgisayara mı sahip olmak gerekir yoksa ortalama bir bilgisayar da yeter mi 🤔

İyi bir oyuncu olmak için en iyi bilgisayara mı sahip olmak gerekir yoksa ortalama bir bilgisayar da yeter mi 🤔
Onlarda bi araç kesinti yaşamamak için ama iyi bir oyuncu için bunlar sadece araç iyi olan imkanlarla beraber iyi götürür işi sonuç olarak iyi oyuncu olmak gerekiyor
Ne oynadığına göre değişir. Şayet muhteşem oyuncuyum demesem bile faceit kasan, r6 siege kasan ve tabi ki bf6 kasan birisi olarak 5070 ekran kartım ve 2k 180hz ips monitörüm bazen yetersiz geldiğini hissediyorum.
Bilgisayar seçimi, oynayacağın oyunun sistem gereksinimlerine ve senin oyundan istediğin performansa bağlıdır. Ortalama bir sistemin yeteceği oyunlar varken kimi oyunları son sistemle ancak oynayabilirsin.
İyi oynamak el göz yeteneşi refleksleri ve diğer tüm duyuları gerektirir.
Ama seni gerçek zafere sadece yetenek taşımaz, gerçek maçlara girdiğin zaman profesyonel ekipmanlar ihtiyacın olacak
Aslında iyi bir oyuncu olmak, donanımdan çok oynanış becerisine ve oyundaki stratejine bağlı 🎮. Ortalama bir bilgisayarla da gayet iyi bir oyuncu olabilirsin. FPS stabil olsun, oyun kasmasın yeter. Tabii ki yüksek performanslı bir PC’de grafiklerin tadı ayrı güzel çıkar ama bu her şey demek değil. Taktik, hızlı refleksler ve bol pratik işi götürür. Bu gördüğüm setup da baya havalıymış bu arada, insanı gazlıyor!🔥
Cevap
4Cevap
Bence bireysel beceriye bakar ya call of duty mobile oynuyorum deli gibi para harcayan insaları görüyorum ama sonuç değişmiyor
İyi bir bilgisayara sahip olursan daha iyi olur her zaman için..
En iyi bilgisayar olmadan nasıl tam performans oynayabilirsiniz.
İyi oynadığın sürece her pc okey ya
Benimki max 160 170 fps ama ona rağmen oynayabiliyorum
Sistemi ve grafik kartı sağlam bir bilgisayar şart
İyi bir bilgisayar lazım
İyi bilgisayar gerekli
Orta halli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?