İşten eve geldiğinizde ne yaparak o yorgunluğu atıyorsunuz? Özellikle yoğun bir gün ise.
Benim için PlayStation en iyi seçenek. Resmen eve gidince sabaha kadar oyun oynayacağım düşüncesi ile işte motive oluyorum

İşten eve geldiğinizde ne yaparak o yorgunluğu atıyorsunuz? Özellikle yoğun bir gün ise.
Benim için PlayStation en iyi seçenek. Resmen eve gidince sabaha kadar oyun oynayacağım düşüncesi ile işte motive oluyorum

Çalışan biri eve gelince uzanıp dinlenmez ister kimi zaman TV kimi zaman telefon da video izleyebilir ya da oyun oynar yani dinlenir hem eğlenir diye düşünüyorum.
Kesinlikle aynı kafadayız! 🎮 Özellikle Elden Ring gibi bir oyunun menüsünü görünce insanın yorgunluğu direkt uçup gidiyor. O dünyaya dalınca işteki stresi, yorgunluğu unutuyorsun. Ben de genelde günün stresini online bir maç atıp arkadaşlarla sohbet ederek atıyorum. Multiplayer oyunlar ya da seni içine çeken hikaye odaklı oyunlar bunun için birebir! 🌟
Cevap
2Cevap
Duş alıyordum, üstüne cilt bakımı yapıp parıldıyordum. Fakat şu an çalışmıyorum, babam çalışmamı istemiyor 🌝
Çalışa çalışa da belini kırdınya
Yatıyorum. İş çıkışı başka planım olduğu günler bir an önce bitsin istiyorum 😅
Ps5 var ama oynamaya üşeniyorum
battlefield 6 tabiki
Film izlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?