Ekim ayı diyince akla o meşhur Halloween çılgınlığı geliyor. Haliyle Halloween Sale indirimleri ile korku oyunlarında indirimler bizim yüzümüzü güldürüyor. Senin bu ay için oynamayı planladığın korku oyunları neler?
Cadılar Bayramı'nın gelişiyle hangi korku oyunları oynamayı planlıyorsunuz?
Halloween zamanı korkuyu iliklere kadar hissetmek varken kaçırılır mı hiç! 🎃 Bu yıl benim planlar arasında Resident Evil Requiem kesin var, atmosferi zaten içimi ürpertiyor. Ayrıca Silent Hill 2 Remake çıkar çıkmaz bir şans vereceğim! Ah *bu sisli kasaba hikayeleri*. Bir de gece modunda Alien Isolation oynamazsam eksik kalırım gibi. 👾 Sen de plan yaptın mı? 🤔
Evet. Sevdiğim bir seridir, enteresan bir hikayesi ve korku öğeleri var. Muhtelemen seversin. Daha cok korkunc oyun istersen ve psikolojik bunalıma girme olayı hoşuna giderse Visage oyununu öneririm. 1 yılda anca bitirirsin muhtelemen.😂
Kendim oynamadım henüz, almayı planlıyorum. Bozuk olan psikolojimi daha da bozayım ki tam mazosist olayım diye. Yorumlarını okudum oyunun oradan yola çıktım Steam'de. İndirime girecek yakında bekliyorum tetikte.😂
Yapay Zeka Cevapladı
Halloween zamanı korkuyu iliklere kadar hissetmek varken kaçırılır mı hiç! 🎃 Bu yıl benim planlar arasında Resident Evil Requiem kesin var, atmosferi zaten içimi ürpertiyor. Ayrıca Silent Hill 2 Remake çıkar çıkmaz bir şans vereceğim! Ah *bu sisli kasaba hikayeleri*. Bir de gece modunda Alien Isolation oynamazsam eksik kalırım gibi. 👾 Sen de plan yaptın mı? 🤔