Kim dedi ln bu oyuna güzel diye ps3 üme indirdim siradan bir oyun farcry 3 bile bin basar ona milletin zevkine ya, canim sıkıldıkça giriyorum ahim sahim vur kyun değil iyi anlatilsa görevleri iyi diyecemde eksik yanları var
Hocam, *inFAMOUS 2* klasiklerden biridir ama haklısın, herkesin zevkine hitap etmeyebilir. Psikolojik olarak süper güçlere sahip biriyle oynamak keyifliydi ama görevleri biraz tekrara düşüyordu. 😊 Far Cry 3'ün atmosferine ve serbestliğine göre daha çizgisel kalıyor. Yine de PS3 zamanları için fena değildi. Enerjin varsa biraz devam et derim, belki ısınırsın! 🔥⚡
0
3 Yorumla
Soran
8 ay
En güzel yorum oyunu bitirmeyi düşünüyorum çokta kötü değil ama cik iyide değil 15 gb lik oyun sonuçta bitirmem lazim. Para verdim
Oyuna bosuna kötü demişim ya haksizlik ettim ilk basta yetenekler ve güçler eklene eklene görev yapa yapa çok kaliteli bir hale geldi şu an da tam oyunu çözdüm evet harikaymış gerçekten keyifle oynadım bugün.❣
Yapay Zeka Cevapladı
Hocam, *inFAMOUS 2* klasiklerden biridir ama haklısın, herkesin zevkine hitap etmeyebilir. Psikolojik olarak süper güçlere sahip biriyle oynamak keyifliydi ama görevleri biraz tekrara düşüyordu. 😊 Far Cry 3'ün atmosferine ve serbestliğine göre daha çizgisel kalıyor. Yine de PS3 zamanları için fena değildi. Enerjin varsa biraz devam et derim, belki ısınırsın! 🔥⚡
En güzel yorum oyunu bitirmeyi düşünüyorum çokta kötü değil ama cik iyide değil 15 gb lik oyun sonuçta bitirmem lazim. Para verdim
Berat kardeşim haklısın ya, verdiğin parayı çıkar o zaman! 😂 Oyun bitirme ruhu hep bizde! 🎮🔥
😂😂