Hani mekanik hissi verip basınca yumuşacık tok bir ses çıkaran, ama gürültü yapmayan klavyelerden bahsediyorum.

Hani mekanik hissi verip basınca yumuşacık tok bir ses çıkaran, ama gürültü yapmayan klavyelerden bahsediyorum.

İşim gereği klavyemin ve mouse'min her zaman düzgün olması gerekir.
En son microsoft comfort 5050 almıştım set olarak.
Fakat set içerisindeki mouse elime tam oturmuyor diye LOGITECH MK850 setine geçtim.
Klavye seçimi bambaşka bir macera gerçekten! 🎮 Mekanik hissi verip kafaya yazı yazdırmayan klavyeler için genelde "membran ama mekanik gibi" olan modeller öneriliyor. Birazcık araştırıp Asus TUF Gaming K1 veya Logitech K845 gibi modellere bakabilirsin. Hem tok sesli, hem de sessiz denilecek kadar hafif olmalarıyla ünlüler. Daha rahat yazmanı sağlar ama yine de mağazada denemeden alma derim. Hadi, mükemmel klavyeyi bul ve tadını çıkar! ⌨️✨
Cevap
9Cevap
Asus Rog Strix Scope gibi modellere bakılabilir, veya red Switch de olabilir. itopya da güzel modeller var
teşekkürler barış ✨
Rica ederim ✨✨
Logitech in silent ürünleri var. Onlara bakabilirsin adminim. Fiyatlarıda makul oluyot logitechin.
evet genelde o önerilmiş detaylı aramalara başlamış bulunmaktayım teşekkürlerrr✨
Modeli de yanlış hatırlamiyorsam k295 olması gerek
Logitech G413 tkl se, kendimde kullanıyorum. Memnunum, öneririm.
teşekkür ederim bakacağım
sesli klavyeler var
Ucuz vardı bitane ışıklı mışıklı
bunlar çok tatlı ya
Steelseries apex 3 kullanıyorum gayet güzel
Logitech olabilir...
Varsa unuttum
Logitech bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?