Duş almaya bile vakti yokmuş. Oyun bağımlısı sevgilimin ilgisizliğine ne yapabilirim?

Aynı evde yaşıyoruz. Ben çalışıyorum. Günümün 15 saati yol + iş. Eve bir geliyorum nisanlim hala pc başında. Yanına gelip bir şey yedin mi diye soruyorum 'hayır seni bekledim yap bir şeyler yiyelim' diyor. Her gün aynı senaryo. Yaptığım yemeği yiyoruz, tabii ki o sırada kulaklıkla video + oyun yapıyor, ben de twitter'da falan geziniyorum. Koluna falan dokununca kızıyor, 'oyundayken dokunma yanlış hareket etmeme sebep oluyorsun' diyor. Günlük rutini şöyle

1-Uyan

2- Lavaboda işlerini hallet

3- Pc başına geç

4- Yatana kadar oyna

Bütün günü yalnız geçiriyorum. Sabah uyandigimda hala pc basinda oldugu falan oluyor. İzin günümde bir şeyler yapalım diye sozlesiyoruz, izin günümde de oyun oynuyor. Kendimi bekarmis, o da ev arkadasimmis gibi hissetmeye başladım. Daha önce bir sürü kez dedim, her seferinde özür diledi duzeltecegini söyledi ama hala aynı. Niye böyle yaptığını soruyorum, rahatlamam lazım, gevsemem lazim falan diyor. Sadece bugün 16 saat falan oynadi. Lütfen yardım, bunu nasıl engelleyebilirim artık?

not: tanıştığımızda ve eve geçtiğimizde böyle değildi, sonradan çıktı.

Güncellemeler
9 ay
bağımlılığı şöyle özetleyeyim, 2 aya yakındir duş almadığı için duş al artık kokuyorsun falan dedim diye darlama beni vaktim yok istediğim zaman alırım dedi.
Duş almaya bile vakti yokmuş. Oyun bağımlısı sevgilimin ilgisizliğine ne yapabilirim?