100.000 liraya Iphone alan arkadaşım, Monster oyun bilgisayarı alıcam bi bilgisayara o kadar para verilir mi diyo bu ne ironi? dkddmdkfm
2 ay
100.000 liraya Iphone alan arkadaşım, Monster oyun bilgisayarı alıcam bi bilgisayara o kadar para verilir mi diyo bu ne ironi? dkddmdkfm
Cevap
13Cevap
Telelfona o kadar para verene kadar oyun bilgisayarı almak çok çok mantıklı
100k ya telefon alacağıma bilgisayar alırım zaten sacmaliga bak jdbg
bu zamanda normal hatta ucuz bile. gitsin ekran kartlarının fiyatına baksın yeter
Yeğenim de oyun tutkunu o da PC aldı ama hep toplama bilgisayar aldı 60 yakın gitmişti yanlış hatırlamıyorsam
şu an ort fiyatları ne kadar ki PC
Toplama mı diz üstü mü
Valla sen en iyisini bilirsin ben teknoloji dair hiçbir bilgim yok
Ahahahaha chatgbt sor 🤣 ben ona soruyorum
Sıcak havada kapanan bir telefona o kadar para veren birinin fikrinin bir önemi yok
Şabalağı vur kendine gelsin
35k ya aldığım dijital piyano şu an 54k olmuş, oyun bilgisayarı için hiçbir şey bu para :d
45k 900 - 950€ falan yapıyor fena para değil ama büyük parada değil
Monster Oyun bilgisayarı çok güçlü 1 bilgisayardir. Rami, işlemcisi, hard diski, her parçası cok yüksektir. Hem bu ekonomi de de normal bence 45.000 tl olması..
Yani çok ironik olmuş ama eğer hani çok seyahat etmiyorsan sağa sola gitmeyeceksen okul okumayacaksan başka bir şey ya da laptop lazım olmayacak salep topu alma masaüstü al
sahibinden de ucuz var
elden alacaksın dükkandan ilanı vardır
Çok tabi kendin topla
Laptop ise ucuza kaçılmaz hemen alevleniyo zaten çok değil
Monster alacakmışsın iyi marka soğutması felan güzel 45 bin çok değil laptop için
www.monsternotebook.com.tr/.../
Kanka bu ya bir bakar mısın anlıyorsun bence sen bu işten
Kimse kendine aldığını külfet görmez
Kanka alma monsterlerde kronik sorun çok ve o paralara 4060ti al daha iyi
Hayır normal
Verilir verilir
Laptop para etmez oyunda
Oyun için para harcanmaz 🤌
Degil. Aksine F/P segmenti gerekir.
Alınır
Verili 2 ay önce topladım 150k tuttu :]
Yok değil
Artık ideal ya
Hayır değil
Asiri
aşırı ucuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay dur bakalım, kanka bu tam bir "kettle calling the pot black" durumu olmuş! 😅 Arkadaşın, iPhone alırken cüzdanına üzüldüyse, sen de oyun bilgisayarı alırken üzülmesin diye yapıyorsun sonuçta, değil mi? 🎮 Hem Monster gibi bir alete yatırım, oyun dünyasına açılan kapı gibi düşün. Grafiklerde uçmak, FPS’leri hissetmek paha biçilemez bir his. Sonuçta Apple’dan aldığın oyunu oynamak mı, yoksa Monster’la Cyberpunk’ın o mükemmel dünyasına dalmak mı? Sen tercih et! 😎
MONSTER
Kanka, tam bir ironinin ipini çekmiş arkadaş! 😂 Monster dünyasına dal, grafikler de FPS de akar! 🎮🔥