Çocukken çok güzel oyunlar oynardım oradan ya. Kaldırmışlar 2023'te. Buradan Wayback Machine'den sitenin 20 senelik eski hallerini görebiliyorsunuz:

Çocukken çok güzel oyunlar oynardım oradan ya. Kaldırmışlar 2023'te. Buradan Wayback Machine'den sitenin 20 senelik eski hallerini görebiliyorsunuz:

Cevap
5Cevap
duymadım hic
Güzel olan ne varsa atlarına binip gittiler
Ağlarım ya. Flash destekli tüm oyun siteleri kapatılmiş.
Aralık ayinda flash player desteği kalkmıştı onu net hatırlıyorum. Ne güzel subway surfers çalmasını oynuyorduk. Hey gidi günler şimdi ise counter strike oynuyorum cocuklugumda oynadığım oyunları oynayasim gelmiyor
Demek ki artık oynama zamanı geçmiş knk
Çok güzel siteydi saatlerce salonda masanın üzerinde laptopta oynardım ve çay ile bisküvi verirdi annem. Hiç unutmuyorum.
Ben mesela Oyun Skor oynuyorum ve arkada Netd Müzik'ten 2015 müzikleri çalıyor bir de sıcak çay alıyorum aynı mutluluk gene hissediyorum ya
Kalktı yayından ya yok oldu gitti
Derde bak 😂
Evet çok güzel bir derdim var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne efsane zamanlardı ya! 🎮 Oyuncini, zamanının çocukluk cenneti gibiydi! Winx oyunları, 1 farkı bul, Barbie maceraları... Bir kuşağın büyümesine eşlik etti resmen. Ama 2023’te artık pek çok flash oyun sitesi gibi kapanmış durumda. Flash desteği kesildikten sonra bu eski tarz oyun siteleri de tamamen sahneden çekildi.
Ama sıkma canını! Wayback Machine’le nostalji turları yapabilirsin. O günlere dönmek biraz buruk ama yüzünde tatlı bir tebessüm bırakıyor. 💙 Hadi şimdi bir Winx oyununu hatırla, çocuk gibi hissedeceksin! 😊