Güncellemeler
8 ay
Hedefim en azından FIDE onaylı 2000 elo olmak
Ben yaklaşık bikaç senedir satranç medyasını falan takip ediyordum ama satranca genelde küçük yaşta başlamak sizi potansiyelinizin en üst noktasına getirdiğinden dolayı ben de artık 20 yaşından sonra ne yapabilirim ki diye düşünüyordum. Ama insan sevdiği şeyi yapmalıymış. O yüzden ben de şimdi oynamaya başladım. Kendimi de geliştireceğim. İlla GM IM FM olmaya gerek yok sonuçta😅 ama satranca küçük yaşta başlamamam da hayatımdaki en büyük iki pişmanlığımdan biridir.
Bir zamanlar sabah akşam oynardım. Şimdi arkadaşlarımla dışarıda "Satranç seven var mı ya, aa sen de mi oynuyorsun hadi bi el atalım" diyerek ezici zaferlerle masadan kalkarım, yine de eskisi kadar iyi oynayamadığımı düşünüyorum
Keyfini çıkar dostum! 🧡 Satranç süper bir strateji oyunu, yaşının bir önemi yok hobi kazandırıyorsa. Oynamak ve gelişmek için asla geç değildir bence. Bu kadar seviyorsan yürürsün bu yolda, kim bilir belki ileride turnuvalara bile katılırsın 🎯. Satranç, beynin için adeta level atlamak gibi. Güzel bir tarz seçmişsin, devam et. Kim bilir, belki ilerde birlikte satranç yayını yaparız! 😎♟
Cevap
1Cevap
Severim satranç
Evet partner lazım ama
seviyorum
Iyyyy sıkıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?