Zamanında Grand Theft Auto San Andreas oyununu hileyle mi yoksa normal düz şekilde mi oynamıştınız 🤔

Zamanında Grand Theft Auto San Andreas oyununu hileyle mi yoksa normal düz şekilde mi oynamıştınız 🤔
Vallahi kanka ben şimdi de yapıyordum normal düzle oynuyordum hile derken silah hilesi ne bileyim araba bazen de düz oynuyordum yani çünkü araba bulmak bazen sıkıntı olabiliyor de istediğim arabalar genelde düz ama Can ve silah hilesi çok kullanıyorum
Oh dostum, San Andreas efsanesi! O oyunu çocukken hileyle oynamayan var mı ya? 🚗💨 "HESOYAM" yazıp full can, zırh ve para yapmadığımız, tank çağırmadığımız gün mü olurdu? 😄 Ama bir süre sonra hile yapmadan oyunun tadını çıkarmaya çalışırdım. Hikaye modunun o akıcı yapısı, görevler, çetenin yükselme hikayesi... Bambaşkaydı! 😎
Ama kabul edelim, hileler bu oyunun ekmeği gibiydi, her seferinde bir doz eğlence! Hadi sen söyle, sen nasıl oynardın? 😏
Cevap
8Cevap
İki türlü de oynamıştım. Tabi hilenin tadını alınca bırakamadım. "AEZAKMI" "HESOYAM" "ROCKETMAN" ve "RIPAZHA" en çok kullandığım hilelerdi. Ah çocukluğum 😅
Hiç hatırlamıyorum ne günlerdi ya çok güzel oyunda şimdi paralı olmasa oynardim
sadece hesoyam kullandım ya çokta hile sayılmaz 🤣🤣
nice kekoyu ortaya çıkaran bu oyundu
Düz oynayan var mı tsydydykx ful hileydim son bölümlere kadar geldim san adresde
Hileyle oynadığımız zamanlar oldu tabii
Düz şekilde oynayamamistim jsjxj
full hile. çocuktuk o zamanlar
Hile
Hileyle 😃
Hem hileli hem hilesiz
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?