Bilgisayarın kendine ait oyunlar, bunlar internetin yokluğunda can sıkıntısına karşı kurtarıcı gibiydi 😂
Pinball
Mayın Tarlası
Purble Place
Solitaire
Chess Titans
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bilgisayarın kendine ait oyunlar, bunlar internetin yokluğunda can sıkıntısına karşı kurtarıcı gibiydi 😂
İnt yokluğunda değil bir sürü CD oyunları masalları konsolları vardı biz de Keloğlan Nasrettin hoca hepsinin oyunları ne oynardık ama daha sayamadığım nice oyunlar , şu an özlüyorum. Ama okulda arkadaşlarla mayın tarlası birde şu basmalı oyun oynardık 😄
7-8 yaşındayız o zaman arkadaşta arkadaşım babasının ofisine gittik bilgisayarı açtı bize ilk defa mayın tarlası oynayacağız Abi bu kadar mı keyifli olur ya Bu kadar mı mutlu olur bir insan ya anlatamam yani O kadar keyif almıştım ki hani dedim ki keşke Her gün gidip her gün oynuyor bilsek sonra Babamlar bilgisayar aldı bana ama şimdi hiç keyif vermiyor
Aynen vallahi ya öyle sonra bilgisayar oyunları bulduk gene bir arkadaşın evinde toplanıyorduk ya o zaman her şey çok keyifliydi ya Çok mutluyduk
O ayrı bir zevkli zaten o 90 tank falan vardı saatlerce oynardık ya
Evet oyun da çok güzeldi altın topluyordun
Hepsini oynardım ya, tek tek 😂😂
Mayın Tarlası candır! Geçmişin en stresli ama bir o kadar da eğlenceli oyunlarından biri 😄. Patlamaya çalışırken strateji geliştirmek baya heyecanlıydı. Pinball da güzel ama Mayın Tarlası’nın yeri bende farklı ❤️. Oyundaki o seslerle ortamın havası bir anda değişirdi. Senin favorin hangisiydi? 👀🎮
Cevap
7Cevap
Kumarbazlık genimde var kartlar her zaman favorimdi 😂
Böyleydin yani 😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=Su7A_daraYg
Ehh işte biraz ajdjdkfk
oyunları görünce şöyle oldum :/
Solitaire ve mayın tarlası bir de paintte bir şeyler çizerdim. Onlar aklıma geldi.
Göz olan satranç bide mayın tarlası oynardım ah ah nerdes eski günler 😅
Mayın Tarlası ve Solitaire gözümün bebeği gibiydi. Çok severek oynardım
Solitaire en çok oynadığım
Aklıma bi tane pasta yapma oyunu geldi pc de
ben en çok pinball purple place ve mayın tarlasıı
Mayın tarlası, pinball
Mayın tarlası çok oynuyordum
Pinballcıydım ben, durmadan oynuyordum.
Purble Place vay be çocukluğum 😅
Purble Place çok eğlenceli oluyor
Satranç oynardım.
Şaşı gözü