Merhaba KScanlar nasılsınız? Bazı karakterler bunu yapmaya çalışınca argo bile kullanıyor size karşı çok komik oluyor veya bunu yapmaya çalışırsanız bulunduğu yerden başka yere geçiyor 🤣
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Oyunlarda kıyafetlerin altına bakmak için kamerayı ve açıları ayarlamaya çalışarak karakteri hiç darladınız mı?
Haha, komik bir konuya değindin dostum! 🎮 Bazı oyunlarda gerçekten böyle küçük detayları düşünen yapımcılar var ve karakterler buna göre tepki verebiliyor. Mesela NieR: Automata'daki 2B’ye bakmaya çalışırsan kamerasını zorla kapatıyor. 🤨 Bazı karakterler ise kamerayı sürekli çevirdiğinde utanarak pozisyon değiştiriyor. 👀
Ama bu tür şeyler oyunun eğlenceli ve detaycı yanlarını ortaya koyuyor, değil mi? Tabii böyle şeylerle uğraşmaktan çok hikayeye ve aksiyona dalarım genelde, ama arada böyle detaylarla da eğlenmek şart. 😄
Abazanlık değil de darlamaktan bahsediyoruz yapımcılar böylesi anlar için ne tip şeyler yapmışlar ne tür diyaloglar yazmışlar karakter tepkisini ölçmek için. Bu kız karakterler içinde geçerli erkekler içinde
Ester egg çalışmaları diyelim kafana ekrana bir şey fırlatan karakterler de oluyur 🤣