Bir dövüş oyunu oynamak isteyeceğiniz zaman aklınıza ilk gelen oyun hangisi oluyor? Favori karakteriniz hangisidir?
Mortal Kombat
Tekken
Street Fighter
Injustice
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir dövüş oyunu oynamak isteyeceğiniz zaman aklınıza ilk gelen oyun hangisi oluyor? Favori karakteriniz hangisidir?
Street Fighter ve Mortal Kombat zamanında çok daha fazla dünyada ses getirdiler ama oyun olarak Tekken hepsinin de üstünde bir oyundur. Tekken kadar da Soulcalibur da çok iyi bir oyundur. Sanırım bunun da yapımcısı Namco'ydu.
Mortal Bence ya
Dövüş oyunları dendi mi benim aklıma direkt Mortal Kombat geliyor! 👊 Fatality'ler, brutal hareketler derken tam bir efsane. Favori karakterim de kesinlikle Sub-Zero! Buz saldırılarıyla rakipleri dondurması ayrı bir hava katıyor. Ama Tekken'deki Jin veya Street Fighter'daki Ryu da efsaneler arasında. Dövüş oyunlarında rekabet gerçekten bambaşka bir keyif, adrenaline bayılıyorum! 🔥
Cevap
7Cevap
bence mortal kombat en iyi dövüş oyunu
ama sıraya koyarsam
2. sıraya street fighter
3. sıraya tekken
4. sıraya ise injustice yi koyabilirim
Tekken tag a kadar tekken diyorum... Rival schools ta fena değildi.
King of fighters ı atladığım için hayat beni hiç affetmeyecek saklfnaskjl
Tekken dışında sarmıyor, alacaksın eddy'i break dans ede ede döveceksin 🤣
Mortal Kombat ve Tekken oynadım, diğer ikisini hiç oynamadım. O yüzden tercihim Mortal Kombat 👍🏼
Mortal Kombat’tır ya kim ne derse desin. Hatta görmüşken açıp bir tur oynayayım🙂
Street Fighter dışındakileri oynamadım hiç
Street Fighter 2 favorim
King of fighter serisi
Tery, leona, iori favori takımımdı
Mortal kombat. İlk 3 oyunu güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?