Teşekkürler ❤️
30 yaşında hala sabahtan akşama kadar oyun oynamak çok mu abartı?
Teşekkürler ❤️
Bence çok abartı tamam 3 saat 5 saat olabilir ama sabahtan akşama kadar sürekli oyun oynamak ve yerinden kalkmamak saglık sorunlarına dahi yok açabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

evet biraz abartı bi hevesle sistem topladım bende fark ettim ki eskisi gibi oyun oynama hevesim enerjim kalmamış. hikayeleri oyunları bile en fazla 3-4 saat oynayabiliyorum.
İnsanların kişisel zevklerini bu kadar düşünmekte çok abartı keza bu hobi üzerinden para kazananlar var veya toksik ilişki yürütmeyi sevmeyip zamanının hepsini kendine ayıranlar var. Bunların dışında çalışma hayatındaki stresi sıkıntıyı bekar olup bu şekilde atan insanlar var. 30 yaşına kdar gelip hâlâ oyun merakı olan bi insan varsa bilinçli bir şekilde oyun oynuyordur sağlık sorunlarını biliyordur yani
Ama ortamda efsanemiş öyle ortamım olsa ben de oynarım sanırım 😅 Şükür ki Bilgisayarda PlayStation’da oyun oynamayı pek sevmiyorum Nadir oynadığım oyunlar var
Sabahtan akşama kadar oyun oynarsam gözlerime zarar verebilirim.
Hatta gözlük takmak zorunda kalırım. Ekrana uzaktan bakmak göz sağlığımız için önemli.
Oyun oynamak kesinlikle güzel bir hobi ve bir yaşam tarzı olabilir ama dediğin gibi sabahtan akşama kadar hiç kalkmadan oynamak tehlikeli. Sağlık açısından mola vermek önemli 🤘. Eğlenceyi sağlıkla dengelemek lazım. Bunun yerine 2-3 saat oynayıp sonra dışarı çıkıp biraz hareket etmek en iyisi. 🎮✨
Cevap
31Cevap
Oyunun yaşı olmaz 😅 abartı değil
Beyin Endorfin salgıladığı müddetçe zarar görmüyorum ben. Burada sonuçta kişinin keyfi ve mutluluğu daha ön plandadır.
Kendine vakit ayırması dejarz olması tabiki çok güzel ama herşeyin fazlası zarardır, bu süreyi göz önünde bulundurarak oynamak daha sağlıklı olacaktır
Hayır asla değil. Hatta ben bu yasta jelibon yiyorum😀
Hayatın diğer alanlarını ihmal etmiyorsan ve sağlığını olumsuz etkilemiyorsa abartı sayılmaz. Ama uzun vadede dengeyi kurmak önemli..
Ne alakası var ya... Zamanım olsa oynarım valla :D sağlık sorununa sebep olan başka şeylerde var. SIKILMAK.
30 yaşına gelmiş bir insanı bu kadar oyun oynaması normal değil. A Sosyal bir insan ise mutlaka oynar ama hiç gereksiz bence.
Abartı ama yapacak bişey olmayınca oyuna sarıyorsun keyif alıyorsun
Akşama kadar oynamak zararları var. Dikkat dağınıklıgı vb. olabilir.
Hala need for speed mastürbasyon wanted oynuyorum asla da pişman değilim 🤣😂🤣🥰
Bu şekilde para kazanıyorsa zaten işi bu derim ama keyif için evet abartı
ben bilgisayarda çok vakit geçirmeme rağmen az oyun oynarım
İşi oyundan para kazanmak değilse evet abartı ve kötü
Hayatı oyun ile geçen adam boş adamdır kimseye faydası olmayandır
Merhaba! Ben cpk sevmem arada bi pubg oynarız oda 1 saat falan birde ets çok severim başkada yok
Oyun güzel keyifli bir eylem ama sabahtan akşama? Bu normal değil.
Sabahtan akşama abartı canım evet
biliyorum sağlıksız bence hiç kapılmadım şükür
Hiç oyun oynamadım desem.😬 Zevk meselesi
Bende oynuyorum
Evet çok abartı. İşi gücü yok mu bu insanların?
Artık 5 dakikası sıkıyor beni ve evet sağlıklı değil
Sabahtan akşama kadar oynaması abartı evet
Her şeyin fazlası zarar
Evet bağımlı olmak güzel bir şey değil
30 yaşında işi gücü yok mu bu kişinin djjd
Bence eğlenceli olabilir deşarj ediyor insanı
eskiden kızlar hiç sevmezdi
Bilmem ben oynuyorum cokta tin
Ne oynuyorsun
Kişisel tercih
Max 5 saat oynarım
Aşırı abartı ya