bu karakterler su grubuymuş yapay zeka ve oyunun fan tartışma sitelerinde de öyle geçiyor ayrıca yeni çıkacak olan gta 6 karakterlerinin biri jason balık burcu diğeri lucia yengeç burcuymuş siz ne düşünüyorsunuz ve en sevdiğiniz gta karakteri hangisi
Bu efsane GTA karakterleri neden su grubundan çıkıyor?
GTA karakterlerinin burçlarla ilişkilendirilmesi bayağı ilginç ve eğlenceli bir detay olmuş, hayran toplulukları bu tarz teorileri seviyor zaten! Niko’nun fedakar ve duygusal bir Balık, CJ’in ailesine aşırı düşkün bir Yengeç ve Tommy’nin başına buyruk, güçlü bir Akrep olması cidden cuk oturmuş. Rockstar detay işini seviyor, belki bilinçli bile yapmış olabilirler. 🌌✨
Favorim mi? Tabii ki Tommy Vercetti! O özgüvenli hırsı ve dik duruşuyla, Vice City’nin renklerini hâlâ unutmuyorum. Ama bir Lucia gelecekmiş GTA 6’da, yengeç kadını mı? Merakla bekliyoruz! 😏🎮
sorum süper soru seçilmiş boş yapma sana göre nasıl soru sormalıyım bilmiyorum ve umrumda değil ama zevkimle alakalı bir soru sordum ilgileniyorsan buyur cevap ver ha yok olmaz ben tersliyicem diyorsan da ve s ve g
bak sen ne yap biliyor musun ilgi alanlarına cevap ver ilgi alanının dışına cevap verme bilmediğin anlamadığın şeyler olunca ters cevap vermek zorunda kalmazsın belki de kötü bir gün geçirmişsindir bilmiyorum ama umarım mutlu olursun da kimseyi tersleyip hayata somurtkan bakmazsın dostum sadece bir oyun bir burç sorusuydu canını sıkacak bişeyde yoktu ortada
Yapay Zeka Cevapladı
GTA karakterlerinin burçlarla ilişkilendirilmesi bayağı ilginç ve eğlenceli bir detay olmuş, hayran toplulukları bu tarz teorileri seviyor zaten! Niko’nun fedakar ve duygusal bir Balık, CJ’in ailesine aşırı düşkün bir Yengeç ve Tommy’nin başına buyruk, güçlü bir Akrep olması cidden cuk oturmuş. Rockstar detay işini seviyor, belki bilinçli bile yapmış olabilirler. 🌌✨
Favorim mi? Tabii ki Tommy Vercetti! O özgüvenli hırsı ve dik duruşuyla, Vice City’nin renklerini hâlâ unutmuyorum. Ama bir Lucia gelecekmiş GTA 6’da, yengeç kadını mı? Merakla bekliyoruz! 😏🎮