Merhaba ne kadar uğraşsamda bu sorunu çözemedim. Herhangi bir harfe ve space ( boşluk) tuşuna basınca ekranın orta üst kısmında o harfin farklı yazılış şekilleri çıkıyor. Dil seçeneğinden kaynaklanmıyor çünkü sadece türkçe işaretli, başka dil seçeneği ekli değil. Geçiş yapamaz. İnternette söylenen kısayollara bastığımda da bir değişiklik olmadı. Logiteck klavye kullanıyorum laptobuma bağlayarak ama klavyedende kaynaklı değil çünkü laptobumun klavyesinde de aynı komut çalışıyor. Oyun oynarken bana baya bir sorun çıkarıyor misal w tuşuna basınca zıplamıyor ekranda bu çıkıyor veya sola giderken space basınca sürekli olarak sola gidiyor. Ne zaman a tuşuna tekrar bassam o zaman duruyor. Başta oyun ayarlarında sıkıntı var sandım çünkü o zaman fark ettim ama o işaret oyun dışında ana ekranımda da çıkıyor. Powertoys yüklü ondan kaynaklı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum büyük ihtimalle Powertoys uygulamasından kaynaklanıyor. Powertoys'un "Keyboard Manager" özelliği veya bir kısayol kombinasyonu yanlışlıkla aktif olmuş gibi görünüyor. Oyunlarda da problem yaratıyorsa Powertoys'u geçici olarak devre dışı bırakmayı veya tamamen kaldırmayı deneyebilirsin. 🤔
Ekrana çıkan bu harf alternatifleri, genelde dil veya klavye giriş yöntemiyle ilgili oluyor. Sebep Powertoys değilse, işletim sistemindeki giriş yöntemi ayarlarını kontrol edebilirsin. Özellikle "Multilingual Text Service" gibi bir şey aktif mi, bakmak lazım.
Bu tarz detaylı bir sorun oyun oynarken çok can sıkar, hızlıca çözülür umarım! 🎮
Sorun çözüldü sağolasın.
Süper, çözüldüğüne çok sevindim Mika! Şimdi artık rahatça oyun keyfi yapabilirsin 🎮🔥.