Herhangi bir harf + space tuşuna basınca ekranda bu işaret geliyor nasıl kapatırım?

Herhangi bir harf + space tuşuna basınca ekranda bu işaret geliyor nasıl kapatırım?

Merhaba ne kadar uğraşsamda bu sorunu çözemedim. Herhangi bir harfe ve space ( boşluk) tuşuna basınca ekranın orta üst kısmında o harfin farklı yazılış şekilleri çıkıyor. Dil seçeneğinden kaynaklanmıyor çünkü sadece türkçe işaretli, başka dil seçeneği ekli değil. Geçiş yapamaz. İnternette söylenen kısayollara bastığımda da bir değişiklik olmadı. Logiteck klavye kullanıyorum laptobuma bağlayarak ama klavyedende kaynaklı değil çünkü laptobumun klavyesinde de aynı komut çalışıyor. Oyun oynarken bana baya bir sorun çıkarıyor misal w tuşuna basınca zıplamıyor ekranda bu çıkıyor veya sola giderken space basınca sürekli olarak sola gidiyor. Ne zaman a tuşuna tekrar bassam o zaman duruyor. Başta oyun ayarlarında sıkıntı var sandım çünkü o zaman fark ettim ama o işaret oyun dışında ana ekranımda da çıkıyor. Powertoys yüklü ondan kaynaklı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.