Sanal kumar bağımlılığı olan veya yakınlarinda bu tür bağımlılığı olan varsa nelere mal oldu anlatabilirimi? Bırakan yok sanırım. En birinci bağımlılık olarak duydum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKumar oynayan insan dünyanın en aşağılık insanlarıdır. Bunu 8 sene kumar oynamış ve bir çok zarar uğrayan biri olarak söylüyorum. Senin hesabına girecek kadar gözü dönmüşse derhal ayrıl bırak kafasına mı sıkıyor ne tamam yesin
160 Yorumla- 1 yıl
Bncede bezdim
- 1 yıl
İyi sabretmişsin. Ben bıraktım 2 sene oldu bırakalı. Ne büyük aptallıkmış. Hala canım oynamak istiyor ama yalan yok
- 1 yıl
3 senedir oynuyor benden ayrı yaşıyor bosanmadim ama artık pes ettm. Banada zarar vercek birlikte yasarsak
- 1 yıl
Bikac borcunu kredi cektm kapamaya çalıştım baktım tekrr borç yapio bıraktım ama misal 1000 ver 1500 vercem dio bazen verio bazen vermio. Kenardaki paramı çaldı yetmedi internet bankacılığıma girdi bn uyurken
- 1 yıl
Valla aklın varsa uğraşma. He bırakmak için çabalar saygı duyarım. Evli barklı insan hatalarından ders çıkarmıyorsa vur tekmeyi. Ben bekar halimle intiharın eşiğine gelmiştim ki devam etsem belkide etmiştim. Çevresindekilere zarar. Ne onur ne gurur ne de şeref kalır
- 1 yıl
Sen enayi misin ayıptır sorması. İmkan varsa derhal ayrıl. Adam desen adam bile denmez öylesine. Külliyen zarar bir insanla muhatap olman hata
- 1 yıl
Yeşilay bağımlılık merkezine götürdüm bikez gtti bidaha gtmedi
- 1 yıl
Hayatımda odemedigim krediyi çalışarak ödedim artık baktım aynı degismio önceden böyle deildi. Kumar sonrası bu hale geldi
- 1 yıl
Yahu uğraşma. Benim hayatımda olan bir kadın vardı o sene 2023te feci şekilde battım. O kadın bana tek kalemde 750 bin borç verdi ve maneviyat gücüyle kurtuldum. Ona parasını veremem korkusu sayesinde bıraktım. Borcum da bitti herşeyiö de bitti. Şimdi gönlümce yiyip içip geziyorum. Ondan bundan borç alan ve karısından para çalan insan benim gözümde domuzdan farkı yoktur. O kişi bitiktir yani
- 1 yıl
İmkan var şu an baba evindeyim 3 senedir ayrı yasioz ama bosanmadik. Bn calisiorum ve kendi ayaklarım üstünde durmaya calisiorum. Bigece görüştük bn uyurken hesabıma girmiş 5000 TL çekmiş haberm yok. Sonradan oyundan kazanıp attı bana onu.. bu şekilde ömür gecmez
- 1 yıl
Atsın kafasına kimseye bela olmadan gitsin. Kumarbaz insana zerre acımam
- 1 yıl
Bir insan 4*4 Luk eşini evindeki eşyalarını sattikdan sonra akillanmadiysa ve eşi hala borcunu ödeyip yeniden düzen kuralım. diye çabalarken o hala oyunda takiliosa boşuna gercekden
- 1 yıl
Bana o zaman hayatımdaki kadın diyorum tek kalemde 750 bin verdi Allah ona zeval vermesin ona gelen bana gelsin bende çok şükür alnımın akıyla borcumu kuruşuna kadar ona ödedim. Maneviyata sarıldım anlayacağın. Yoksa halim yamandı
- 1 yıl
Ki kaldıki ödemesem ödemezdim bile. Senin eşin domuzlaşmış anlayacağın. O bir haysiyetsiz olmuş
- 1 yıl
Oda bazılarıni odedi
- 1 yıl
Hala takip ediyorum hergun girio oyuna jojobet holiganbet
- 1 yıl
Valla hanımefendi ben yorumumu ve düşüncelerimi yazdım. Takdir sizin artık
- 1 yıl
Bana birde para isteyince paraya tapıyorsun dedi
- 1 yıl
He paşam he de sende. Sen git kumar oyna milleti suçla. Bende başlarda öyleydim
- 1 yıl
Bunun bahanesi olamaz
- 1 yıl
Geç anladım şükür yinede namusumla kazandım ona kapilmadim
- 1 yıl
Bak şimdi oraya verdiğim binlerce lirayla gönlümce yiyip içiyorum
- 1 yıl
Hayat varmış diyorum
- 1 yıl
Bana takip atarmsn mesaj Atcam bu konuyla ilgili bana akıl ver
- 1 yıl
Anlaticam yaptiklarini
- 1 yıl
şu an müsait değilim yarın yazarım olur mu
- 1 yıl
Bnde öyle yapıyorum ona vercegim paraları çalışıp kazanıp yiyorum şu an şükür
- 1 yıl
Tamam normalde mesaj atmam ama bu konuda konuşmak istiyorum kusura bakma çok darbe yedim
- 1 yıl
Tabiki hatta uygun olursa varsa Fake instagram sesli konuşabiliriz
- 1 yıl
Şimdilik burdan anlatman yeter. Verdgm vs aldgm paralar üstüne hala keyifle oyuna girmesi umarım boşanırız eylulde
- 1 yıl
Tamamdır nasıl isterseniz. Çünkü bizzat 8 sene bu illetin pençesinde dolanmış hayata 6 sene geriden başlayan biriyim. Çok canım yandı bu işlerden
- 1 yıl
8 Senedir evliyim 3 senedr bu illet yüzünden mafolduk
- 1 yıl
Hanım efendi inanın bana bu illetin bir insana ve bir aileye neler yapabileceğini biliyorum. Hepsinin iliklerime kadar yaşadım. şu an altımda son model araba olması gerekirken 30 yaşında bir birey olarak anca eve yük oldum. Yahu her şeyi geçtim bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük
- 1 yıl
Ama sizin şansınız onu çekmek zorunda değilsiniz. Zaten size yarardan çok zararı var anladığım kadarıyla
- 1 yıl
41 yaşındayım eşim 45 aynen bu saatten sonra zarar görmemek için bosancam inşallah
- 1 yıl
Yarın haberleşiriz ve detaylı konuşuruz
- 1 yıl
Tm müsait olunca yazarım işe gidicem yarn.
- 1 yıl
Borçlarıni nasıl ödedin? benim eşim ödemeye çalıştı ama kumardan kazandigiyla. sonra tekrr borç yaptı.. kredi borcunu kredi çekerek kapadım bir tanesini... Ona yeniden borç yaptı. Sonra bidaha borç yapmadı bana. Zaten arada yanyana gelirdik ondada bikez bn uyurken çekmiş hesabımdan 5000 TL. Geri verdi onuda.. enson 1700 TL aldı. Doğum gününde para yatcak oyundan dedi. Onuda geri veremedi...
- 1 yıl
Hanım efendi şu an müsait değilim siz en iyisi bir Fake olur kendi instagramınız olur açın ordan müsait olduğumda sizi arar konuşuruz. Borcumu nasıl mı ödedim
Çok basit; OYNAMAYARAK - 1 yıl
İş yerindeyim sesli konuşabilirsek enine boyuna konuşuruz
- 1 yıl
Burdan kimseyle Instagram'da konuşmuyorum kusura bakmayın teşekkür ederim
- 1 yıl
Tamam ben eve geçince size yazarım
- 1 yıl
Müsait misiniz
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Geç dönmüşsünüz bende uyuyordum
- 1 yıl
Müsaitim
- 1 yıl
Ettim
- 1 yıl
Ben edemiorum profiliniz açılmıyor
- 1 yıl
Profilim açık
- 1 yıl
Bn giremiyorum
- 1 yıl
Nasıl oluyor ya
- 1 yıl
Gizli kullanıci olduğunuz için belki ayarlardan öyle oldu
- 1 yıl
Oldu mı
- 1 yıl
Hyr olmadi
- 1 yıl
Deneyin çıktım gizliden
- 1 yıl
İsminiz cevap sahibi olarak yazio tikliorum acilmio.
- 1 yıl
şu an bakın
- 1 yıl
Profilim görünmesi gerek
- 1 yıl
Yeniden ekledim
- 1 yıl
Oldu şu an takipe aldim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Yakin bir arkadasim yasadi ozetliyim istersen dipten zirveye geldi yaklasik 7-8 m kazandi ve yanimda toplam 40 50 dk icinde hepsini verdi ustune borclandi Şu an 250 300 k borcu kalmis ve birakti
015 Yorumla- 1 yıl
Eşimde 170 bin kazandi ilk zmnlar borcu kapadı araba alcam kalanla dedi bundan yıllar üç sene önce falan. Her kapadigi banka borcuna yeni borç yaptı. Yetmedi bana kredi cektirdi ödedim calsiip.. odedigim borca yeni borç yaptı. İnternet bankacılığıma girip bnden habersiz 5000 TL çekmiş bn uyurken hatta kenara attgm parayi bulmuş onuda almış..
- 1 yıl
Eşim banka borçlarını ödeyemedi adil varliga düştü..
- 1 yıl
Garson
- 1 yıl
Normal otelde
- 1 yıl
Noldu
- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Burdan nie anlatmiosun
- 1 yıl
Zor.. turistik yerde calstik lojmanda bedava kaldık. Denize girmedi oyundan başını kaldrip
1 yılBende oynadım kurtuldum önce oynayanlardan uzak dur
Zamanında beş cumhuriyet altını kaybettim
Geçen 20 bin
Koydum 10 bine düştü13 Yorumla- 1 yıl
Bir olur iki olur bundan insan ders almazmi. Hata diorum tamam ama üç senedir eşimde eşyaları sattı düzen bozuldu hala devam ediyor. Sokakta yatcam diyor şimdide. Çok uğraştım yeniden düzen kuralim. diye ama.. maddi benide zarara soktu üç senedir. şu an şükür borcum yok benim hepsini ödedim calisarak
- 1 yıl
- 1 yıl
@Aydakalıntıar sendemi oynuyorsun
1 yılOyle tanidigin birileri varsa uzak dur borclari icin her seyi yaparlar. Bagimlilik kotu bir sey. Devam ettikce ederler..
02 Yorumla- 1 yıl
Ediyor zaten üç senedir hala aynı
- 1 yıl
Eşim üç senedir oynuyor benide mafetti. Sizin var mı oynayan bu şekilde tanıdığınız
1 yılArkadaşım boşandı ailesi reddi miras davası açtı şu an sokakta kalıyor bazen görüyorum 100-200tl veriyorum gidiyorum
09 Yorumla- 1 yıl
Bizde o duruma geldik şu an işyerinin lojmanjnda kalio ama sezonluk iş btnce yine ordan oraya sürüncek. Maddi destek oldum zarar gören bn oldum. Şimdi artık pes ettm
- 1 yıl
Fazla destek alışkanlık yapar benden demesin
- 1 yıl
Artık kuruş vermem. İrtibatı kestim. Bosanicaz mecbur.. Allah kahretsin bu oyunu cikaranlari
- 1 yıl
Mahkemeye kumar oynuyor ondan boşanıyorum dersen hızlı boşanma olur ama eşin çok zarar görür ama yine de sen bilirsin
- 1 yıl
Onun için de kanıt gerekiyor zaten 3 senedir ayrı yaşıyoruz dersem yetio
- 1 yıl
Ne gibi zarar görür
- 1 yıl
Devlet içinde sürekli denetim ve bankacılık olarak zarar görür
3 yıllık ayrılık zaten boşanma yapar ister istemez - 1 yıl
Avukatim yok tutamam ama solicem sözlü. İlk duruşmada gelirse biter yoksa ikincide belki
- 1 yıl
Karar ve tercih senin bisey diyemem ama kesin emin olmak gerekir 🤷♂️
Gizli Üye(36-45)11 ayBu bağımlılık bitmez sadece ara verilir maalesef. Kazanan hoşuna gider devam eder. Kaybeden de kaybettigini almak için devam eder.
Birçok can gitti, evlilikler yıkıldı ama bu iş bitmedi.
00 Yorumla
1 yılKumar bağımlılığı kolay kolay geçmez maalesef. Umarım borcunuz yoktır
01 Yorumla- 1 yıl
Şükür benim yok ödedim eşimin var devam edio oyuna
1 yılVar da biraz kontrolluyum artik sukur
024 Yorumla- 1 yıl
Misal nasıl kontrollüsun
- 1 yıl
Nekadar zamandır oynuyorsunuz
- 1 yıl
7 8 senedir oynuyorum. Kazandigimi bolerek oynuyorum. Seytanla cok pazarlik ediyorum ama bi sekilde kenara para ayirabiliyorum
- 1 yıl
Kazandigin tekrar yatırıp oynamiyormusun ya da banka borcu vesaire var mı
- 1 yıl
Bı tanıdığımın eşi tefecilere bulaşmış evli... benim eşim eşyaları sattı üç sene bosanmadik ama üç senedir yeniden ev kuralım diye çabaladım borçlarını ödemeye çalıştım fakat duzelmedi
- 1 yıl
50 kazandiysam 25i bireysel emeklilige atiyorum. Bi tane de kumbara hesabim var sadece ibanini biliyorum kardesimin hesabi. Banka borcum vs yok sukur
- 1 yıl
Borcu kumarla kapatmaya calisabilir. O zaman bataklikta debeleniyo olur. Durmasi lazim
- 1 yıl
Çok seçenek sundum.. tuşlu tel alalım dedm almadı. Kartları KAPa dedm kapamadi.. üç senedir yalan dolan hatta bnden habersiz hesabimdan para çekti yetmedi kenara koyduğum parayı aldı habersiz
- 1 yıl
Kendini kurtar o bitmis.
- 1 yıl
Sonunda birde paraya yapiosun demesi.. aynen mecburen 8 sene emek verdiğim yuvamı yıkmak zorunda bıraktı beni Şu an
- 1 yıl
Uzucu ama ipin ucu kaçmiş. Devam ettigin her saniye geleceginden çaliniyor
- 1 yıl
Haklısın keske üç sene önce GT kendini kurtar dediğinde onuda kurtarayım diyip geri donmeseydim keşke.
- 1 yıl
Keskeye yer yok simdi kurtar kendini
- 1 yıl
Haklısın hala çok seviyorum ama yapabilecek bir şey kalmadı artık Yeşilay bağımlılık merkezine bile götürdüm bir kere bir daha gitmedi
- 1 yıl
O da sevse senin kivrandigini gorur biseler yapardi. Bunu aklina getir. Cocugunu dusun.
- 1 yıl
Tam tersi. paranın köpeği olmuşsun. paraya tapiosun dedi.. artık aglasamda catlasamda btmek zorunda
- 1 yıl
Farkindasin bak gerekeni yap.
- 1 yıl
Eylül'de duruşma var bakalım gelcekmi.
- 1 yıl
Umarim diledigin gibi olur hersey
- 1 yıl
Amin inşallah... Sen evlimsn... Eşin ne dio bu duruma buyuzden sordum...
- 1 yıl
Yok degilim ben yalniz yasiyorum ev kendi evim. Es cocuk durumu olsaydi oyle bi sorumluluk varken asla el surmezdim boyle islere.
- 1 yıl
Olsun evin var yinede dikkat et
- 1 yıl
Ediyorum ediyorum sagol. Kurtar kendini
- 1 yıl
Eylül'de duruşma var bakalım gelirse biter belki.. ama aşırı üzgünüm.
Evini kaybeden var
02 Yorumla- 1 yıl
Ev ve neler neler
- 1 yıl
Biz evimiz yoktu kiradaydik eşyaları sattı sonrası orada burada kalio üç senedir. Bn babamın evindeyim. Düzelir die destek olmaya çalıştım hala devam
1 yılNeler kaybettim neler kazandım be
012 Yorumla- 1 yıl
Degermi?
- 1 yıl
Mesaj at anlatim
- 1 yıl
Oynamasını bilirsen kazanırsın kaybetmekte var tabi
- 1 yıl
Ben oynamıyorum eşim oynuyor sırf bu oyun yüzünden yuvamız dağıldı bütün emeklerimiz çöp.
- 1 yıl
İstersen mesaj at anlatayım
- 1 yıl
Burdan anlat
- 1 yıl
Hem uzun hemde ne demek istediğini anlamak için dedim
- 1 yıl
Bu oyun insanın hayatını btrio nesini anlatcan..
- 1 yıl
Sen bilirsin ya ben sadece söylemek istedim
- 1 yıl
Tm mesaj at bakicam
- 1 yıl
Mesaj atamıyorum ben sen istek atıp mesaj at
- 1 yıl
Mesaj atabiliyor musun
1 yılBagimlilik
05 Yorumla- 1 yıl
Allah kahretsin bu oyunu cikaranlari. Kaç yuva yikildi
- 1 yıl