Tekken evrenine hakimiyetim eh işte. Bu oyunu 4-5 defa oynayıp bitirdim. Hatta o kadar uzmanlaştım ki, şu videodaki tüm hareketleri bile yapabiliyorum. (en sondaki adamları paralize etme hariç) https://www.youtube.com/watch?v=i9TneEl71gA
Aslında ben çocukluktan beri oyun oynamıyordum. Çocukken tekken 3'ü, street fighterı, crash bandicotu çok oynardım. Son yıllarda tekrar oyun oynamaya geri döndüm ama eski oyunlardan başladım. Tomb raider'ın klasik seriden ilk 5 oyununu bitirdim. Şimdi sırada angel of darkness var. Tekken 3 oynarken ninayı çok seçtiğim için bu oyunu da oynadım. İlerde gta, prince persia üçlemesi, metal gear ve resident evil serilerine de başlamayı düşünüyorum.
Oyun resident evil, metal gear solid, tekken'in tekken force mode'unun karışımı gibi bir şey. Ama şunu söyleyim. Oyunun kontrollerine alışması oldukça zor. Çoğu hareketi sadece iki analog stickle yapıyorsun. Kamera açıları da birçok yerde oldukça kötü. Bazı yerlerde düşmanlar çok güçlü olduğu için değil, kamera açısından dolayı düşmanı göremediğin için zorlanıyorsun. Ama oyunun grafikleri, ara sahneleri, bölüm dizaynı, puzzle'ları iyi. Oyun zaten genel olarak 10 üzerinden 5 küsür puan almış.
Resident evil değil mi idare eder oynanır ama kamera tarzı pek benlik değil
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Resident evil değil. Oyunun adı Death by Degress. Tekken spin off oyunu. Ama resident evil sanmana şaşırmadım. Çünkü oyun gerçekten hem kamera açılarıyla hem de içinde puzzlelarla resident evile çok benziyor.
Death by Degress. Tekken spin off'u. Ama resident evil sanmana şaşırmadım. Çünkü oyun gerçekten hem kamera açılarıyla hem de içinde puzzlelarla resident evile çok benziyor.
Evet direkt kamera açısından öyle düşündüm 😂 Bu kekolar 3D renderdan anlamazlar o zamanda böyle oyun yapıp DirectX9/10 veya OpenGL kodlamak her yiğidin harcı değil. Hıyartolar GPT ile bile 2 satır program yazmaktan aciz boş boş fikir beyan etmişler bir de gidip oy veriyorlar 😂 Oyunu hiç bilmiyordum merak ettim bakacağım teşekkürler 👍🏻
Oyun resident evil, metal gear solid, tekken'in tekken force mode'unun karışımı gibi bir şey. Ama şunu söyleyim. Oyunun kontrollerine alışması oldukça zor. Çoğu hareketi sadece iki analog stickle yapıyorsun. Kamera açıları da birçok yerde oldukça kötü. Bazı yerlerde düşmanlar çok güçlü olduğu için değil, kamera açısından dolayı düşmanı göremediğin için zorlanıyorsun. Ama oyunun grafikleri, ara sahneleri, bölüm dizaynı, puzzle'ları iyi. Oyun zaten genel olarak 10 üzerinden 5 küsür puan almış.
Olsun olsun merakımı gidereceğim indie game developer'ım ben incelemek istiyorum eski oyunlar hoşuma gidiyor fitgirlde falan korsan vardır bulurum. Analog kontrole şaşırmadım 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tekken in yan oyunu degilmi bu ya
La sen bunu nerden biliyon
Tekken 5 ten sonra çikti bu
Namco firnasi
Grafikler evet iyiyiydi
Oyun motoru unreal engine ondan sanirim
Peki birsey sorucam tekken evrenine je kdr hakimsin oynadinmi
?
Tekken evrenine hakimiyetim eh işte. Bu oyunu 4-5 defa oynayıp bitirdim. Hatta o kadar uzmanlaştım ki, şu videodaki tüm hareketleri bile yapabiliyorum. (en sondaki adamları paralize etme hariç)
https://www.youtube.com/watch?v=i9TneEl71gA
Vay be helal olsun bunları böyle konbolluya biliyorsan yapabiliyorsan tek kendede elin yatilijnolur baska neler oynuyodn
Aslında ben çocukluktan beri oyun oynamıyordum. Çocukken tekken 3'ü, street fighterı, crash bandicotu çok oynardım. Son yıllarda tekrar oyun oynamaya geri döndüm ama eski oyunlardan başladım. Tomb raider'ın klasik seriden ilk 5 oyununu bitirdim. Şimdi sırada angel of darkness var. Tekken 3 oynarken ninayı çok seçtiğim için bu oyunu da oynadım. İlerde gta, prince persia üçlemesi, metal gear ve resident evil serilerine de başlamayı düşünüyorum.
Gerçekten çok hoş çok güzel seriler bunlar çok keyif alacağını düşünüyorum bn4 ms1j yasa tk1p 4t4rmsn oyun filan oneririm bbde baya eski oyun severim
Tekken 3 vs atak
Mortar kombattq olur
Eh diyebiliriz ama sorun su oynanis nasil?
Sen mi yaptin peki?
Bu oyunu nasıl ben yapabilirim allaşkına : )
Ne bileyim öyle bir paylasmissin ki bende sen yaptin sandim xD
Resident evil değil mi idare eder oynanır ama kamera tarzı pek benlik değil
Resident evil değil. Oyunun adı Death by Degress. Tekken spin off oyunu. Ama resident evil sanmana şaşırmadım. Çünkü oyun gerçekten hem kamera açılarıyla hem de içinde puzzlelarla resident evile çok benziyor.
Anladım baya benziyor ben witcher 1 oynadım o bundan daha kötü olması lazım grafik kalitesi açısından bu grafiklerle hayli hayli oynanır
Muhteşem olmuş sen mi yaptın yoksa eğer sen yaptıysan geleceğin parlak
Ne bu Resident Evil mı?
Death by Degress. Tekken spin off'u. Ama resident evil sanmana şaşırmadım. Çünkü oyun gerçekten hem kamera açılarıyla hem de içinde puzzlelarla resident evile çok benziyor.
Evet direkt kamera açısından öyle düşündüm 😂
Bu kekolar 3D renderdan anlamazlar o zamanda böyle oyun yapıp DirectX9/10 veya OpenGL kodlamak her yiğidin harcı değil. Hıyartolar GPT ile bile 2 satır program yazmaktan aciz boş boş fikir beyan etmişler bir de gidip oy veriyorlar 😂
Oyunu hiç bilmiyordum merak ettim bakacağım teşekkürler 👍🏻
Olsun olsun merakımı gidereceğim indie game developer'ım ben incelemek istiyorum eski oyunlar hoşuma gidiyor fitgirlde falan korsan vardır bulurum. Analog kontrole şaşırmadım 😅
emülatörün varsa şurdan indirebilirsin romsfun.com/.../death-by-degrees.html
Teşekkür ederim. Ana karakter Tekken'den Nina'ymış ilk boşlukta oynayacağım 🙂🤌🏻
Geçmişe gönderdi beni. Gayet güzel yumuşak tonlar.
Çıktığa yıla göre 10 üzerinden kaç puan verirsin grafiklerine?
8/10
2005 yılına göre gayet sağlam
Oynamıştım bunu
Oyunun adı death by degress. Tekken spin off oyunu.
Baya iyi sims 2 mi
hayır death by degress. Tekken spin off'u.
Sen nereden biliyorsun bunları
çünkü oyunu oynadım.
Kötü
2005 yılına göre bile kötü mü sence?
Evet
death by degrees ps2
Sana oyunun adını sormadım. Grafikleri çıktığı yıla göre güzel mi onu sordum.
bu grafikler yükseltilmiş bu oyun zamanında çıktığında tüplü tv lerde böyle görünmezdi yani buradan bir yere varılmaz
peki sen bu oyunu oynadın mı?
ps2 oyunlarının yüzde doksanını daha iyi grafikli oyunlar da vardı xbox classic te
bu oyun aslında tekken serisine ait tekken yaz gör.
ben oyunu oynadım zaten, sen oyunu oynadın mı?
Ortalama görünüyor.
10/9 derim gayet iyi
2005 senesi icin grafikleri guzel
Güzelmiş. Ne bu
Oyunun adı death by degress. Tekken spin off oyunu.
Bakcam buna merak ettim
Emülatörün varsa burdan indirebilirsin. romsfun.com/.../death-by-degrees.html
Teşekkürler 😌
3 ay geçmiş, merak ettim oyunu oynadın mı?
adı ne bunun
death by degress. Tekken spin off oyunu.
hiç oynamadım ama yılına göre güzel grafiği olan oyunlardan biri nfs most wanted :D sıra gelse indirip oynicam
Çok iyi.