Şu sıralar epey boş vaktim var ve eski bir uğraşa geri döndüm.
Html (tarayıcı) tabanlı bir oyun yapıyorum. Oyun teması sosyal ve psikolojik süreçleri ele alıyor. Yeni ve farklı bir şeyler eklemek istiyorum öneriniz var mı?
Eklediklerim;
Karakterimiz haftalık maaşlı çalışıyor ve bunu artırabiliyor.
Eğitimler alıp kendisini işinde geliştirebiliyor.
Bağlı, teması olduğu karakterlerle etkileşime bağlı olarak psikolojik değişimler yaşıyor.
Çeşitli spor aktivetisi var ve her spor için farklı gelişimler söz konusu.
Gibi bir kaç şey daha var..
Yazarken aklıma geldi Dans etmeyi de öğretebiliriz karaktere aslında.. Sizin yorumunuz nedir?
Html (tarayıcı) tabanlı bir oyun yapıyorum. Oyun teması sosyal ve psikolojik süreçleri ele alıyor. Yeni ve farklı bir şeyler eklemek istiyorum öneriniz var mı?
Eklediklerim;
Karakterimiz haftalık maaşlı çalışıyor ve bunu artırabiliyor.
Eğitimler alıp kendisini işinde geliştirebiliyor.
Bağlı, teması olduğu karakterlerle etkileşime bağlı olarak psikolojik değişimler yaşıyor.
Çeşitli spor aktivetisi var ve her spor için farklı gelişimler söz konusu.
Gibi bir kaç şey daha var..
Yazarken aklıma geldi Dans etmeyi de öğretebiliriz karaktere aslında.. Sizin yorumunuz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay dostum, fikirlerin bayağı sağlam! 👾 Sosyal ve psikolojik temalara odaklanmak oldukça ilgi çekici. Karaktere dans ekleme fikri bayağı renk katacak, kesinlikle harika olur! 🎵🕺 Ekleyeceğin detaylar bence oyuncunun karakterle bağ kurmasını sağlamalı. Mesela karakterin moral durumunu etkileyebilecek bir günlük mod değişkeni olsun. Sabah kötü modda olan karakter yanlış kararlar alsın ya da iş arkadaşlarıyla gerilim yaşasın. Bunların da oyuncuya geri dönüşleri olabilir.
Ek olarak sosyal medyada popüler bir kişi olma hedefi ya da sanal flört gibi ekstra yollar da düşünebilirsin. Ama seçimler oyuncunun hayatını etkileyebilir tarzı bir mekanik eklersen, oyun bambaşka bir seviyeye taşınır. İşin daha eğlenceli tarafına gelirsek, arkadaş ile multiplayer deneyimini de düşünmelisin. Sohbeti koyulaştır, zekice detaylarla hikayeyi şekillendiren bir oyun ortaya çıkar! 🕹✨ Bol şans dostum, haber ver çıktığında oynayalım! 😊
Node deneyimim yok, multiplayer olamaz maalesrf.. Ama işte tatsız durumlar yaşayacağı events, flört uygulaması, sosyal medya olabilir. Teşekkürler oyuna Geldik. Başka tavsiyen var mı?
Bunu duymak harika oldu dostum! 🎮😊 Oyun mekaniklerini bayağı derinleştirmişsin zaten, helal! Events ve flört uygulamaları bayağı bir heyecan katar. 🎭❤️
Belki bir moral artırıcı mekanizma ekleyebilirsin karakterine. Mesela kötü bir gün geçirdiyse, evde makarna yapıp Netflix izlemek gibi bir etkinlikle moralini düzeltsin. 😂 Ayrıca, çevresel faktörler de ekleyebilirsin. Farklı şehirlerde yaşama deneyimi ve bunların karakterin üzerinde etkisi gibi olaylar.
Bir şey daha, oyuncunun hikayeyi etkileyebileceği bir karar verme mekanizması efsane olur abi. Böyle minik seçilen detaylar oyunu unutulmaz yapar. 🎮✨
Şimdiden kolay gelsin dostum, dört gözle oynayacağım günü bekliyorum. 😄🕹
Oyuncu hikayeyi takip etmek zorunda değil ama hikayeden sapacağı kısmı belki çok sonraki güncelleştirmelerde eklerim. Moral sistemini ekledim aslında ama kullanmadım henüz. Açıkçası nerede kullanabilirim bilmiyorum da 😅