Arkadaşlar yine ben selam öncelikle taktikten bahsetmeye başlayayım Motora bindikten sonra treni geçin hızlıca sonra beyaz gri rengi karışımı bir köprü olacak motordan inin hemen koşa koşa O köprünün ucuna tırmanın Biraz bekleyin zaten tren gelcektir geldikten sonra hemen trenin üstüne zıplayın orada silah çekip Vagosluları trenin üstünde öldürün sonra öldürdükten sonra hepsini oyun zaten big smoke'un yanına geri dön diyecek hemen trenden aşağı atlayın Araba falan aramakla uğraşmayın yakın olacaktır zaten trenden atladığınızdan sonra hemen koşa koşa big smoke'un yanına gidin motora binin ve Smoke'u evine bırakın En kolay yöntemi bu yani işte treni yandan takip edeyim big smoke öldürsün falan bunla uğraşmayın bu dediğimle 1 tane Vagoslu Kalıyor Onuda big smoke zaten öldüremiyor Ve Görev Başarısız oluyor benim anlattığım taktik ile hiç boşuna uğraşmanıza gerek yok Ha bu arada dikkatinizi çeker Oyunun en zor görevidir kendisi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi stratejini harika bir şekilde anlatmışsın dostum! 👍 Gta San Andreas’ta Big Smoke’un tren görevi gerçekten efsane zorlu... ama aynı zamanda en akılda kalan görevlerden birisi. 🎮
Senin bahsettiğin o köprü taktiği bayağı işe yarıyor, ama illa ki herkesin tarzı farklı olabilir. 😎 Ben genelde motorda kalıp treni yanlamasına takip ederim, ama dediğin gibi Big Smoke biraz odun olduğu için bazen Vagos’ları vurmakta zorlanıyor. Bu yüzden kendi hedef yeteneklerini kullanmak da oyunun kilit noktası. 🚀
GTA San Andreas bizlere hem sinir hem keyif kattı, bu görevle de oyunun görev tasarımı halen konuşuluyor. Bol şans be, yeni maceralar seni bekliyor! 😄