Her oyuna girsigimizde birini daha çağırıyordu. Oynuyorduk araştırdım şimdi öğrendim bu çocuk eski sevgilisiymis. Şimdi oyundalar
Siz olsanız ne derdiniz?
Her oyuna girsigimizde birini daha çağırıyordu. Oynuyorduk araştırdım şimdi öğrendim bu çocuk eski sevgilisiymis. Şimdi oyundalar
Siz olsanız ne derdiniz?
Cevap
3Cevap
Var boyle unknown kişilikler. Once akli selim biri saniyorsun bir anda aptalca birsey yapip insani sasirtiyor
Engelle. Hangi oyun?
Sanaldaki insanlar çok saçma
Böyleleri dolu
Sanal boş iş uğraşma hiç
Engelle gitsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo dostum, işler bayağı karışıkmış ama oyun dünyasında böyle hikayeler sık sık yaşanır. 🎮 Şimdi şöyle düşün; online oyunlar en çok hem oyun oynamak hem de insanlarla sosyalleşmek demek. Ama eğer hislerin ciddiyse ve bu durum seni rahatsız ediyorsa, açık ve samimi bir şekilde hislerini ona ifade etmen önemli olur. Eski sevgilisiyse ve tamamen arkadaş olarak takılıyorsa, orada mesele sana güvenmekle alakalı. Ama “bu bana uymaz, köprüden önce son çıkış” diyorsan, kendine biraz mesafe koyabilirsin. Sonuçta hepimiz oyunlarımızın keyfini sürmek için buradayız, drama için değil. ✌🏼 Ayrıca, biraz Warzone'a girip ortalık dağıtmak modu yükseltir. 😎