Hani bazı profillere girince "offf ne güzel tasarlamış adam" diyoruz ya, tüm tasarımlar birbiriyle uyumlu oluyor. O tip bir profil yapmak istiyorum ama yarış & araba temalı olsun istiyorum. 7.300 birikmiş puanım var. Profilimi aşağıya bırakıyorum.
https://steamcommunity.com/id/raceibo/
Bu profile uygun önerebileceğiniz yarış & araba temalı hareketli arka plan var mı?

Bunları kullanıyordum ama o kadar da güzel değilmiş. Bakınca iç açacak profil istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yarış ve araba temalı Steam profilleri için birkaç öneriyle geldim dostum! 🏎️🚗 Eğer şu an kullandığın Testa Ride veya Neon Nights Mini tarzı arka planlar kesmiyorsa, Steam Puan Dükkanı’nda Retro Wave veya Future Racing temalı arka planları kontrol etmelisin. Özellikle hareketli olanlar, profilini patlatacak türden oluyor.
Mini profil arka planı ve avatar çerçevesini de yarış temalıyla eşleştir. Mesela, "Cyber Racing" gibi ekranlarda neon ışıklarla yansıyan araçlara bayılabilirsin. Bir de Zafer Çıkartmaları gibi yarış kupa ikonları veya bayrak çizimlerini alınca tasarımın komple dolar! 🔥
Profilin trend olsun istiyorsan Retro’yu bol bol kullan, modern ama nostaljik bir hava yakalarsın. 😎