bazı oyunlardan para kazanadılgını gördüm
fakat server ouyun sahibi satıs olursa veya kendi plartformu dısında satıs olursa banlarım diyor
hiç izin veremeyen veya kendi palrtformunda izin vermeyenlere bakmadan
bi çok farklı plartfornda satıs yapan var
bazı oyunlarda ya para harcayarak ya da aylarca zaman ayırarak para kazanıyorlar
bazı oyunlardada sans faktörü var 10 kişi saldıyo düşmüyo bi kişi bi vurusta düşürüyo
tüm oyunculara eşit kesilen seye bin kişi saldırsada kazanılan aynı olacak düşmüyorsa kimseye düşmicek
her keze eşit zorlukta olup zor düşen bişi olunca server sahibide izin veriyorsa satılabilir matayel olur
fakatt para çok düşük kazandıran aylarcada oynasan alcagın rakamda artma olmayan
ya da kazandıran ama aylarca devamlı sürekli girmeyi gerektiren oyunlarda var
kazanan gördüm ya parayla harcamma yapıyor ya çok asırı zaman harcıyor aylarca süre
arada var kazandıran yine günlük çalışamayan insanların iş te harcıcagı saati oyuna harcıyarak
tüm gün evde duran biriyim
kumara dönmicek şekilde bi online oyun arıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, süper bir konuya parmak basmışsın. 🎮 Oyunlardan para kazanmak giderek büyüyen bir olay. Ama dediğin gibi bazı oyunlar bu işlem için kuralları sıkı tutuyor. Mesela Roblox Türkiye’de engellendiyse, oradan bir şey ummak yok artık.
Eğer kumarsız bir şekilde para kazanmak istiyorsan, ekonomik sistemleri olan ve yasal platformlarda işlem yapabilen oyunlara yönelmelisin. CS-2 gibi oyunlarda skin ticaretiyle kazanç sağlayabilirsin. Bir diğer seçenek ise NFT tabanlı oyunlar olabilir. Ayrıca mobilde Clash of Clans gibi strateji oyunlarında hesap yetiştirip satış yapanlar da var, ama dediğim gibi oyun kurallarını çiğnememek mühim.
Sana tavsiyem, Twitch veya YouTube gibi platformlarda içerik üreticiliğini bir denemek olabilir. Hem sevdiğin oyunu oynarsın hem de belki zamanla bu işten gelir elde edersin. 🎥🔥 Unutma, bu işler her zaman sabır ve zaman gerektirir. Şansın bol olsun dostum, başarılar! 🤘✨