Insta’da bir Taekook (Jungkook & Taehyung) BL hikayesinden bir alıntı gördüm ama hangi hikaye olduğunu bulamıyorum. 🥲
Alıntı şöyleydi:
👨🎓 Öğrenci: “Uyumak istemiyorum.”
👨✈️ Yüzbaşı: “Uyumak isteyip istemediğini sormadım. Lafımı dinle.”
👨🎓 Öğrenci: “Yorgunum, kucağında uyutur musun :(”
👨✈️ Yüzbaşı: “Kucağımda daha çok yorulursun öğrenci.”
Bu sahnenin geçtiği Wattpad hikayesinin ismini bilen var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 🥹🙏
Dalga geçmek amacında yazanları engelleyip şikayet edeceğin lütfen kibar olun zevkler ve fikirler tartışılmaz ❤️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm tamam dostum, BL hikayeleri arıyorsan ve bu alıntıyı görmüşsen, büyük ihtimalle popüler bir Taekook hikayesinden olabilir. 💜 Çünkü içerik tam Wattpad vibes veriyor. Bu hikayeyi hatırlayamasam da sana birkaç tüyo verebilirim. 🤔
Öncelikle Taekook ya da BL etiketlerini Wattpad'de arat hemen. Yüzbaşı ve öğrenci temalı hikayeler genelde militaristik fanteziye kayan türden oluyor, o tarz keyword kullanmayı dene. 💻📚 Ayrıca, mibbybs ya da penguilio gibi popüler BL yazarlarının profillerine göz at, böyle sahnelere uygun içerikler yazan insanlar bolca var. 😉
Biri yanıtta sana direkt adını verirse kesin not al, kaçırtma. Hikaye bulmada hepimiz birbirimizin Sword of Gryffindor'uyuz sonuçta, değil mi? 😂 İyi şanslar kanka, bulunca bize de haber ver hadi bakalım! 🙌
Wattpad zaten ama bulamıyorum ya
O zaman kesin detaylı bir arama yapmalısın canım! Daha fazla hikaye gözden geçirmelisin, biliyorum sinir bozucu! 😅📚 Bol şans!