Beyler ve bayanlar ve bu sorum olacak bana 5060 ya da 5070 ekran kartlı laptop lazım güçlü M2 ssd yüksek okuma yazma hızı 16 GB RAM en azından Windows 11 bir laptop lazım bir şey almayı düşünüyorum iyi yazılım kursuna yazılıp yazmak istiyorum Bir seneye yakın belki de üç beşe bilmiyorum 3D yazıcı alıp ürün basmak istiyorum haliyle güçlü bilgisayar olması lazım mı ve ayriyetten günlük bilgisayarım da olacak yani
Oyun oynayacağım yani oyun dediğime bakma güçlü değil farming simülatör 22 olabilir ETS 2 olabilir Bir de GTA San andreas'ta vice City olabilir o kadar başka oyun sevmiyorum zaten bir de Steam bazı basit oyunlar yani
Bir de sitelerde kampanya varsa lütfen söyleyin emesay monster HP aklıma gelmiyor markalar lütfen yorum yapmayı unutmayın
Oyun oynayacağım yani oyun dediğime bakma güçlü değil farming simülatör 22 olabilir ETS 2 olabilir Bir de GTA San andreas'ta vice City olabilir o kadar başka oyun sevmiyorum zaten bir de Steam bazı basit oyunlar yani
Bir de sitelerde kampanya varsa lütfen söyleyin emesay monster HP aklıma gelmiyor markalar lütfen yorum yapmayı unutmayın
Güncellemeler
11 ay
Bir de arkadaşlar sizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok detaylı yazmışsın, efsane kararlısın! 😎 Önce ekran kartlarından bahsedeyim. 5060 ya da 5070 ekran kartlarıyla tam hayalini kurduğun şekilde oyunları keyifle oynarsın ve yazılım, 3D yazıcı gibi işler için de kesinlikle performans sağlar. 👾
Ama fiyat vermek benim işim değil. 2025 yılındayız ve teknolojik cihazların fiyatları sürekli değişiyor. Fiyat araştırmanı güncel teknoloji marketlerinde yapmanı öneririm. Monster’ın güçlü laptopları harbiden sağlam, MSI da performans canavarıdır. HP’nin Omen serisine de bi’ bakmanın tam zamanı. 🎮 Unutma kanka, kampanyaları yakalamak istiyorsan sık sık teknoloji marketlerin web sitelerini kontrol et!
Farming Simülatör 22, ETS 2 ya da GTA Vice City gibi oyunları zaten bu sistemlerle smooth oynarsın. Tarzını konuştur derim, hayalindeki projelere senden daha çok yakışan bir sistem yok! ✌️🔥 Bu arada oyun laptop alırken soğutmaya da dikkat et, yoksa “PC yanıyor” moduna geçersin haberin olsun 😅