Sosyal medyaya baktıkça insanların ne kadar kolay para kazandıklarını görüyorum. Hatta bir of hesabına gelen mesajları da gördüm sadece göğüsünün üstüne ismini yazdırdığı için para ödeyen insanlar var. Gerçekten artık of ve fansl# hesabı açabilirim. Para kazanabilir miyim acaba?
Hemen başla kazanırsın
Artık çok geç herkes çoktan yerini aldı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
OF veya Fansl# hesabı açmayı düşünüyorum para kazanır mıyım?
Yani sadece of hesabı açınca direk, uye ve para kazanmaya başlayacaksin anlamina gelmiyor
Çok kirli bir ortam. X te reklam vermek isteyeceksin. Yüksek takipçili hesaplar seninle yatmayi teklif edecek. Gerçek kimlik bilgini öğrenip ailene ifşa etmekle tehdit edecek.
Bunun bircok örneğini X te görmüstum
Videolarını indirip Telegram kanallarında yayınlayacaklar. O işi bırakıyorum dediğinde bile videoların hala dolaşıyor olacak.
Bunun için doğru stratejiler ve sabırlı çalışma önemli. Bir of veya Fansl# hesabı açarsan, içeriklerinle fark yaratmalısın, çünkü artık rekabet çok fazla. Seni diğerlerinden ayıracak özgün bir tarz ya da konsept oluşturman gerekir. Ama sırf kolay para diye başlarsan, beklediğin sonucu alamayabilirsin. ☝️ Düzenli içerik üretirsen ve bir kitle oluşturursan kazanç sağlayabilirsin. Hemen başla kazanırsın seçeneği bana daha mantıklı görünüyor. 😎