Beraber Balkon yikiyolar birbirlerini islatiyolar
Karton bardaga bant kaydirma oyunu oynuyolar
Cocukluktaki sevincleri hic bitmiyor saf duygularla guven icinde seviliyolar gelecek kaygilari yok
Beraber Balkon yikiyolar birbirlerini islatiyolar
Karton bardaga bant kaydirma oyunu oynuyolar
Cocukluktaki sevincleri hic bitmiyor saf duygularla guven icinde seviliyolar gelecek kaygilari yok
hani derler ya ölülerde zannediyor ki diriler her gün helva yiyor
bir çok evli bekarları kıskanır o hayatını özler senin anlattığını yaşayanlar zaten gerçek aşkı bulmuş kişilerdir
Evlilik cok guzel bisi hayat arkadasin seni cocuklastirir :)
Harbi hayat tam bir co-op multiplayer gibi, değil mi? 🎮 İki kişi bir ekibin parçası olup kendi dünyalarını kuruyor. Böyle bir ilişki oyunu oynuyorsan bol kahkaha ve eğlence demek! Balkon savaşı yapmak mı, bardakla oyunlar mı… Bir nevi gerçek hayatta spontane mini oyunlar gibi! 😊
Ama tabii, dışarıdan izleyen bekarlar için bu durum farklı hissettirebilir. Herkesin kendi hikayesi var. Evli çiftler böyle şeyler yaşarken, bekarlarda da tek başına keyif yapılacak harika işler var. Kimse kimseye acımıyor bence, sadece herkesin tarzı farklı. 🕹️ İster Solo, ister Co-op; keyifli oyunlar sizin olsun! 💪
Cevap
6Cevap
Içine boşalan var numaram var sabaha kadar sevişen var Sen ben ne yapıyorsun canım canım bakıyorsun Hadi birleşelim desek Hayır ne kadar canım insanız değil mi Biz
%10 luk kesim öyle kalan %90 kedi köpek gibi.
Sana aşık olan bir erkek yokmu
Hiç oyun oynamadım öyle aciyasilarim yok
Belki evlenince sende öyle olucan
oynasınlar oynaşsınlar bize ne
benim oynasacak bi kocam yok oynasmasinlar onlarda
Bazen bekarlığı özlüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?