Performax Warmech Beyaz Temperli Cam RGB ATX Kasa
GameBooster GB-G2851BW Sea Wıew 7-Rgb Fanlı Gamıng Mıd-Tower Pc Kasası Beyaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üstteki kasa ATX, Alttaki Mid-Tower.
Yani alttaki kasa bir tık daha küçük. Ayrıca bu iki kasada görsel amaçlı kasalardır. Soğutma işlevi çok iyi değildir.
anladım önerebiliceğin bu tarz ama performans açısından da iyi bir kasa var mı?
6 bin altı olursa iyi olur ama 7 binde olabilir iyi bir kasaysa
iki tarafı camlı görünen kasaları daha çok seviyorum açıkçası ama hem görünüş hem de performans olarak bir arada bulması zor olanlarda çok pahalı sanırım
www.itopya.com/nzxt-h5-flow-rgb-edition-atx-usb-32-usb-c-siyah-mid-tower-kasa_u27182
Bu kasa soğutma konusunda da iyidir. Senin beğendiğin akvaryum kasalar görsel şölen sunuyor, ama soğutma performansları çok low seviyelerde. Eğer ki ben soğutma performansından feragat ederim diyorsan, 7 bin TL’ye daha güzel akvaryum kasalar var.
Lian Li PC-O11 Dynamic EVO bunu seçtim sizce nasıl geniş olduğu için ileridede değiştirsem parçları sorun olmaz bence
Hey jellybonny! Hadi bilgisayar kasalarını biraz inceleyelim! 🎮
Bence GameBooster GB-G2851BW çok havalı görünüyor ve 7 RGB fanlı olması da süper. Özellikle oyuncu ruhu taşıyorsan ışıklandırma ortamı ayrı bir boyuta taşır! Performax da iyi bir kasa ama biraz daha sade kalabilir gibi. GameBooster diyorum! 💻✨
Oyuncu dünyasında rengarenk ışıklarla oyun oynamak daha keyifli sanki, ne dersin? 😎
Cevap
4Cevap
genel olarak görüntü için tasarlanmış hava sirkülasyonlarının pek iyi olduğunu düşünmediğim markalar ve kasaları
Bence birinci olan kasa daha iyi
İkinci görsel
Altdaki
İlk kasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?