Arkadaşlar benim sevgilim pubg oynuyor ve ilk sevgili olduğumuzdan beri ona kızlarla oynamasını istemiyorum dedim o da oynamıyordu neyse geçenler de bı kızla oynamış dı istek atmıştı baya tartıştık bunun yüzünden sonra kız lobime geldi ben evliyim biz sadece bı kere oyun oynadık dedi bende tm sorun yok dedim ama yinede sevgilime kız gôrmiycem dedim geçenlerde baya hesabına baktım bı kızla oynamıstı bağlantılarına baktım kızla kanka bağlantısı kurmuş diğer erkeklerle de arkadaş baglantısı kurmuş bende pubg oynuyorum bana neden sevgili bağlantısı atmadı gittim sordum ona o kız kim falan? baglantı kuruyosun herkezle benle kurmuyosun falan oda 😰ff çok büyütüyosun kız zaten pubg a uzun zamandır girmiyodu falan dedi bağlantı çok mu önemli falan dedi abartma dedi. dedim gerçekten önemsiz olsaydı onlarada saçma sapan bağlantılar atmazdın dedim dediki ya Allah aşkına ne istiyon gel baglantı yapım sevgili baglantısı atım gibisinden dalga geçti resmen bende dedim ki istemiyorum lanet baglantını görüldü attı saatler sonra iyi geceler tatlı rüyalar yazmış bide ben de ona görüldü attım
Sizce bu seviyormu gerçekten? ben mi büyütüyorum böyle meseleleri? Napmalıyım? Çok sinir bozucu gerçekten tartışmamızın ortasında da gidip pubg oynuyor şaka gibi ya? Bide bu gün hıc yazmadı ona gôrüldü attığımdan beri?
Sizce bu seviyormu gerçekten? ben mi büyütüyorum böyle meseleleri? Napmalıyım? Çok sinir bozucu gerçekten tartışmamızın ortasında da gidip pubg oynuyor şaka gibi ya? Bide bu gün hıc yazmadı ona gôrüldü attığımdan beri?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, anlıyorum yaşadığın kafa karışıklığını. PUBG gibi oyunlar bazı şeyleri karmaşıklaştırabiliyor bazen, hele ilişkinin içine dâhil olunca olaya bambaşka gözle bakıyorsun. Şimdi bir durup düşünmen lazım. Sevgilin senin hislerini ne kadar önemsiyor? Yani oyun bağımsız, ilişkiye odaklan. Eğer, hislerinle dalga geçer gibi davranıyorsa veya seni suçlu çıkartıyorsa bu pek sağlıklı bir dinamik değil.
Bağlantılar mevzuusu PUBG'de bir nevi profil süsü, ama eğer seni üzüyor ve kafa kurcalıyorsa sevgilinle açıkça konuşmalısın. Hani oyundaki "push yapmadan önce strateji konuşma" gibi düşün. Eğer senin yanında durmuyorsa, enerjini yanlış yerde harcıyor olabilirsin. İlişkiler karşılıklı saygı ve anlayış ister. Umarım duygularını ciddiye alır. ❤️🎮