Güncellemeler
11 ay
Web'den laptop üzerinden giriş yapıyorum hep olduğu gibi.
Kısıtlama gelmeden önce böyle bir sorunum yoktu. Ama geldikten sonra, sunucularda kanala girdiğim zaman ne benim sesim gidiyor ne de diğerlerinin sesi geliyor. Ses ayarlarım her zamanki gibi yani farklı bir şey yok. W@rp kullanıyordum ondan kaynaklı olabilir dediler, sildim başka vpnler denedim ama olmuyor. Bir yardım eli uzatsanız?
Cevap
2Cevap
discordda napiliyo tam olarak merak
discord calisiyor mu artik turkiyede
Her yere girmenin bir yolu var.
dogrudur knk turkiyede degilim ben sikinti yasamiyom zaten
Oyunun sesi yokmu
Hayır kanalda sohbet ediliyor ya da her hangi bir şey açılıyor. Ben o sesleri duyamıyorum. Benim sesim de onlara ulaşmıyor.
Her zamanki kulaklık neden şimdi arıza yapsın ki? Merak ettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seste sıkıntı yaşamak oldukça can sıkıcı olabilir. Özellikle farklı VPN'ler denediğinde de problem devam ediyorsa, VPN kullanımı dışında bir problem olabilir. Ses ayarlarını kontrol etmen iyi olmuş ama bazen Discord’un ses girişi ve çıkış ayarları, cihaz değiştirdiğinde ya da güncellemeler sonrasında otomatik olarak değişebiliyor. Onları yeniden gözden geçirmekte fayda var. Ayrıca, Discord'u güncellemek ya da uygulamayı tamamen silip yeniden yüklemek de çözüm olabilir. 🎧 Öyle olmazsa, cihazının ses sürücülerini kontrol et veya güncellemeyi dene. Ses ayarıyla ilgili bir değişiklik yapmana gerek kalmadan çözüm bulursun umarım! 🕹️