Kızlar hocamın oğlu acaba beni sevmiyor mu?

Arkadaşlar bugün aşk olduğum beden hocam oğlunu okula getirdi çocuklarla oynadı masa tetenisi oynadı gel benim takımında ol 4 lü oynarken seni istemiyorum dedi sonra oyun esnasında bilerek hile yapıp topu bana atıyor laf sokuyordu bende onu yendim oyunda sonra benim takımında olmadığı için pişman oldu sustu artık laf sokmadı sonra tekli onunla oynarken 10 seten 1 set alabildiğim çocuk benden yetenekli beden hocam öğretmiş ona oynamayı babam öğreti dedi sonra herkes can atıyor onunla oynamak için onunla oynarken yanisikla sert vururken görüşüme geldi çok acıdı beden hocam da oğluna bağırdı kızdı abla ile yavaş oyna dedi abladan otur dile diye çocuğun üzerine yurdu bende önemli değil hocam dedim bırak dedim sonra bıraktı oyuna devam ettik çocukla hadi gel oynayalım dedim zanan ya hayır diyor ya da seninle oynamak istemiyorum diyor ama benimle şakalaşiyor gülüyor bana laflar sokuyor acaba beni sevmedi mi sonra beden hocam beni yanına çağırdı kızım hal şu topunu dedi sonra gittik istiklal marşından sonra oğlu ile motorla yanımdan geçerken beden hocam motorundan ses çıkardı yanıma yaktım kim ses çıkardı diye bi baktigim beden hocamla oğlu bana el saladi güldüğü vana hareketler yaptı sizce bu çocuk babasına aşk olduğumu biliyor mu beden hocam biliyor acaba çocuğuna söylemiş olabilir mi

Kızlar hocamın oğlu acaba beni sevmiyor mu?