Merhaba oyun videoları çekeceğim ismi GTA5 fakat popüler oyun çok güzel modları falan oluyor bende bu yüzden insanların yaptığı benzer şeyleri yapmak istemiyorum bu yüzden aralarından sıyrılıp çok güzel işler yapmak istiyorum güzel sahneler yakalamak istiyorum oyunu henüz daha çözemedim aklimda proje falan da var o yüzden ilerliyeceğim ama insanların arasından nasıl ayrılırım teşekkürler şimdiden
Şimdi online gta vardı yayıncı kesim savaşıyorlar kesin burdan bahsediyorsun ama GTA ya modlar indirip o istediğin şeyi yapabilirsin fazlada bilmiyorum zaten
Elimde 1 tane var mod ama çözemedim hafif çözdüm çözmem gereken noktalar var proje de var aklımda OBS den de kayıt yapacağım ama aralarından sıyrılmak önemli maksat aynısı olsun istemiyorum çünkü
Işte onlarda klan olup birbirleriyle savaşıyor hani gta 5 e arkadaşlarla online sarıyor gerisi olmuyor bende arma squat oynuyom onun gibi bişi yaparsan sana dim sarar online tarzı çünki artık yayıncılar falan klan savaşı yapıyorken sende burada bunla ilgilenir kendi kitleni oluşturabilirsin
Hep atacan ama daha çok pubg brawl stars oyunları popüler gta 5 pek izleneceğini zannetmem reelsede ama youtubeda izlenir iyi bence youtube shortslar seni daha çok öne çıkarır.
Selam dostum! GTA 5 ile Tiktok ve Instagram Reels’te patlamak için öncelikle kendine özgü ve eğlenceli bir tarz geliştirmen şart, herkesin mod yaptığı videolardan sıkılmış millet 🙂. Farklı sahneler, çılgın kovalamacalar, kendi mizahını veya mini roleplay’leri katarsan insanlar seni daha çok izler. Akışına bırak, oyun içi komik anlar yakala, editlerde ses efektleri kullan – bak hem daha izlenir hem daha eğlenceli olur 🎮🔥. Kitleni büyütmek için trend sesleri, popüler müzikleri de kesinlikle kullan derim. Sabırlı ol, sürekli ve kaliteli içerik atınca arkası geliyor merak etme, gamer camiası seni sever! 👾✨
İşte benim de o dereceye ulaşmam gerekiyor tiktok + İnsta YouTube ye birkaç tane attik ama ses kötüydü yani benim mikrofon da sıkıntı vardı şimdi değiştirdim değişik projelerle geleceğim inşallah.