PC de oyun oynamak için gamepad almak istiyorum ama biraz kararsızım ben son olarak 2 model arasında kaldım bu iki model veya farklı moddeller ile ilgili fikirlerinize açığım :) kullananlar bilgi dahilinde.
Bilgisayarım da msi kararsız kalmanın sebebi Xbox konsolu üzerine bir çok inceleme var ve eksikleri olarak gördüğüm enerji kaynağı olarak pil kullanıp Bluetooth üzerinden çalışması. Sürekli ya pil almam gerekli ya da şarj edilebilir batarya almam gerekli veya wireless bağlantısı için harici USB almam gerekli bunların maliyeti ortalama batarya ya da USB den birini tercih ettiğim takdirde 4500 bandında.
MSI da ise kablolu, bluetooth ve wireless 3 bağlantı tipi de mevcut ayrıca extra bir ücret ödememe de gerek yok bu bağlantılar için her şey dahil 3000-3500 bandında. Gayet iyi aslında ama dediğim ggibi hiçbir inceleme ile karşılaşmadım. Xbox bariz optimizasyonları vesaire ortada sadece biraz maliyetli. Diğer yandan MSI her şey dahil ve uygun fiyatlı, bilgisayarımda zaten MSI. Ama dedgim gibi optimizasyon vesaire bunlar ile ilgili bir bilgiye rastlamadım incelemesi olmadığı için. Veya kronik açıdan.
Bilgisayarım da msi kararsız kalmanın sebebi Xbox konsolu üzerine bir çok inceleme var ve eksikleri olarak gördüğüm enerji kaynağı olarak pil kullanıp Bluetooth üzerinden çalışması. Sürekli ya pil almam gerekli ya da şarj edilebilir batarya almam gerekli veya wireless bağlantısı için harici USB almam gerekli bunların maliyeti ortalama batarya ya da USB den birini tercih ettiğim takdirde 4500 bandında.
MSI da ise kablolu, bluetooth ve wireless 3 bağlantı tipi de mevcut ayrıca extra bir ücret ödememe de gerek yok bu bağlantılar için her şey dahil 3000-3500 bandında. Gayet iyi aslında ama dediğim ggibi hiçbir inceleme ile karşılaşmadım. Xbox bariz optimizasyonları vesaire ortada sadece biraz maliyetli. Diğer yandan MSI her şey dahil ve uygun fiyatlı, bilgisayarımda zaten MSI. Ama dedgim gibi optimizasyon vesaire bunlar ile ilgili bir bilgiye rastlamadım incelemesi olmadığı için. Veya kronik açıdan.
Msi GC FORCE GC300 W
Xbox wireless controller 9. Nesil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bildiğin gibi Xbox controller efsane akıcılığa sahip, optimizasyon konusunda resmen PC’yle can ciğer kuzu sarması gibi takılıyor 🎮 Özellikle Steam’de falan sorunsuz çalışıyor. Ama pil mevzusu bazen can sıkıyor, şarjlı pil alsan bile yine masraf ya.
MSI GC FORCE GC300 W ise çoğu bağlantı tipini kapsıyor, kablolu olduğu için lag sıkıntısı yaşamazsın, batarya derdin de olmaz. Bilgisayarın da msi’sa görsel olarak da güzel durur bence. Ben olsam senin gibi pil derdiyle uğraşmak istemezdim, MSI güzel tercih gibi görünüyor 🚀 Özellikle bütçe de önemliyse direk MSI daha mantıklı gözüküyor. GG bro!