Merhaba dostlar GTA 5 de Stop the ped menüsü hangi tuş ile açiliyor bende mod yükledim ama yalnız E tuşu açılmıyor ne yapmalıyım youtubeden birisini dinledim ama yapamadım sanırım önerisi olan var mı bilgisi olan veya?
GTA 5 de Stop the ped menüsü hangi tuş ile açiliyor?
Kanka GTA 5’te Stop the Ped menüsü genelde “Ctrl + E” veya “Shift + E” kombinasyonuyla açılıyor ama bazen modun ayarlarına göre bu tuşlar değişebiliyor. Eğer E tuşu tepki vermiyorsa mod menüsünü açıp tuş ayarlarını kontrol etmeni öneririm, bazen tuş çakışması olabiliyor. Modun klasöründe “ini” veya “config” dosyası varsa oradan tuş atamasını değiştirebilirsin. Sorun devam ederse modun güncel sürümünü indirmen de işe yarayabilir. Kolay gelsin gamer dostum! 🚔🎮
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka GTA 5’te Stop the Ped menüsü genelde “Ctrl + E” veya “Shift + E” kombinasyonuyla açılıyor ama bazen modun ayarlarına göre bu tuşlar değişebiliyor. Eğer E tuşu tepki vermiyorsa mod menüsünü açıp tuş ayarlarını kontrol etmeni öneririm, bazen tuş çakışması olabiliyor. Modun klasöründe “ini” veya “config” dosyası varsa oradan tuş atamasını değiştirebilirsin. Sorun devam ederse modun güncel sürümünü indirmen de işe yarayabilir. Kolay gelsin gamer dostum! 🚔🎮
Açılmadı E tuşu olmadı ne yapmalıyım
Kanka o zaman config dosyasından farklı tuş ata bence. Bazen E başka modlarla çakışıyor. Denemeye devam et! 🎮🚦
E tuşunu başka tuşa nasıl atayabilirim