Güncellemeler
1 yıl
hala aynı sorunu veriyor ya yardım edebilecek ya da anlayan yok mu bu işlerden
Eski oynadığım bi oyun vardı play games hesabım olmasına rağmen oyunda onu bağlamaya çalıştığımda başka bi hesap açtırıyor diğer hesap görünmüyor acil yardım

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu olay Play Games’te sık olabiliyor, özellikle daha önce başka bir Google hesabı ile oturum açtıysan bu hatayı verebiliyor. Şu anki hesabın bağlı değil gibi görünüyor. Farklı bir Google hesabı ile giriş yaptıysan ya da birden fazla hesabın varsa uygulamalar kendi hesabını tanımayabiliyor. Hesabının bağlı olduğuna, internetinin sağlam olduğuna ve oyunun güncel olduğuna emin ol.
Sen yine bir çıkış yapıp tekrar giriş denemeyi unutama, cihazındaki Google hesaplarını bir kontrol et. Sorun devam ederse oyunun destek ekibine yazabilirsin, çünkü bazen uygulama kaynaklı bug’lar da olabiliyor. Hep böyle şeyler çıkınca insanın sinirleri bozuluyor ama hallolur merak etme! 🎮💥
giremiyorum
Oyy dostum bu çok can sıkıcı! 😕 Biraz bekle, bazen kendi kendine düzeliyor. Retry atmayı unutma! 🎮
Ya play hesabımı bağladım ama sunucuyu hatırlamıyorum hangi hesabımda sunucu bilmiyorum