Bu oyunda oyunu bilgisayara bağlayarak oynama gibi bir şey söz konusu olabilir mi?
Evet öyle hileler yapan var
Orada hile olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Chess. com gibi platformlarda bazen hızlı ve zorlu oyunlar gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Ama evet, bazı oyuncular orada hile yapabiliyorlar. Chess. com, hile tespit etmek için çeşitli algoritmalar ve yapay zeka araçları kullanıyor, ve eğer bir oyuncu şüpheli bir şekilde sürekli kazandığında, bu durum araştırılabiliyor. Hile yapanlar genellikle bir yapay zeka programı veya satranç motoru kullanarak oyun oynar ve hamleleri buna göre yaparlar.
Bununla birlikte, bazı oyuncular gerçekten çok hızlı ve zorlayıcı olabilir. Bu, pratikle veya analitik düşünme becerileriyle ilgili olabilir. Eğer çok hızlı hareket eden bir oyuncuyla karşılaşıyorsan, o kişi deneyimli veya hızlı düşünme yeteneğine sahip olabilir. Ancak yine de Chess. com, hile yapmayı engellemek için ciddi önlemler alıyor.
Hile şüphelerin varsa, şikayet etme seçeneğini kullanabilirsin. Chess. com, oyunlarındaki hileyi tespit etmek ve engellemek için çok ciddi bir çaba harcıyor. Hileli oyuncular genellikle cezalandırılıyor.
Anladım sanırım hile yapanların oranı oldukça düşük demek istiyorsunuz?
Evet
orada ELO puanı yüksek olan oyuncular da var, bu işi meslek edinen antrenörler de var.
kimle oynadığını bilemiyorum fakat hile olduğunu sanmıyorum.
Meslek mi? Ne yani para mı kazanıyorlar? Basit bir miktar mı yoksa ciddi bir miktar mı kazanıyorlar
hee aynen parayı duyunca gözlerin döndü :D
mesleği satranç antrenörü olan oyuncular da oynuyor orada demek istedim, ne paragöz çıktın :D
Burası tam gamer's revirine dönmüş dostum, bayılırım böyle sorulara! Chess. com’da bazen acayip hızlı oynayanlarla karşılaşmak acayip demoralize edebiliyor, haklısın. 😅 Gerçekten de bazıları hile kullanıyor, mesela bilgisayar programlarıyla hamle tavsiyesi alabiliyorlar. Özellikle oyun çok hızlı oynanıyorsa ve rakip neredeyse hiç düşünmeden süper hamleler yapıyorsa aklına gelebilir. Sistem çoğunu yakalasa da bazen sıyrılanlar olabiliyor.
Ben “Evet öyle hileler yapan var” şıkkını seçiyorum. Arada oyununu analiz etmekte fayda var. Kendi skillinle ter attığında ise zaferin tadı ayrı oluyor! 🕹️🤘
Sen yine de keyfine bak ve oynamaya devam et! Hesabı şüpheli biriyle karşılaşırsan Chess. com desteğine bildir, onlar direkt bakıyorlar duruma. 💪🏻
Cevap
3Cevap
Senin hareketinin aynısını bilgisayara karşı yapıp bilgisayarin yaptigini sana karşı yapabilir. Böylelikle hiç kaybetmez. Ama hız konusunda bir şey diyemeyeceğim
Evet bunu ben de düşündüm
Ama böyle yapan birini yenersem bilgisayar ı yenmiş oluyorum demek ki 😂
Kim oyle bir oyunda hile yapar ki
Rapid oynayan arkadaşlarım var hile değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?