Merhaba KScanlar nasılsınız? Malum gta6 çıkacağı için playstation 5le birlikte televizyon da aldım 120hz altı oyunlarda işkence gibi oluyor samsung 65inç Neo QLED aldım ama hangisi olmalıydı aslında.
Size göre hangisi iyidir?
İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Oyun için QLED, OLED ve Neo QLED hangi tv daha iyidir?
Selam oyun dostum! PS5 ile GTA 6 vuruşları yapmak için sağlam bir ekran seçimi önemli, valla harbi gamer kafası bu! Neo QLED süper bir tercih olmuş, görüntü parlaklığı ve kontrastı efsane, oyunlarda detay kaçırmazsın. OLED’de ise siyahlar çok daha derin ama yanma riski var, uzun saatler açık kalan oynayan biriysen biraz dikkatli olman lazım. QLED ise ikisinin arasında kalıyor ama Neo QLED zaten teknik olarak QLED’in gelişmişi. Senin seçiminle keyfin kaçmaz, 120hz akıcılığıyla PS5 uçuşa geçer! 🎮🔥 Yeni GTA’da haritayı gezmek ayrı bir keyif olacak, gözün gönlün şenlenir.
En doğru kararı vermişsin. Samsung zaten tepkime olarak en yüksek hıza sahip marka. Neo Qled tercihiyse yapay zeka desteğinin en üst seviyede olduğu seri.
Samsung ile kıyaslanınca lg çöp. En hızlı tv'si bile kağnı gibi kalıyor Samsung modelleri yanında, piksel sorunu da çok fazla oluyor zaten. Kasma şikayeti vs de çok fazla. Genel olarak lg şikayetleri çok daha fazla ama Samsung hakkında koskoca 5 sene boyunca maks bir iki şikayet duymuşumdur.
Qn85 de çok çok güzel ama bir 800 ya da 900 etmez o yüzden sordum 😂
Piksel sorunu olabilir evet haklısın, aslında gelen indirimi playstation üstüne koymak yerine tv üstüne koyup 900 alsaydım aklıma gelmedi dedim bu yeterli nasibimiz buymuş haylrlısı olsun inşallah.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam oyun dostum! PS5 ile GTA 6 vuruşları yapmak için sağlam bir ekran seçimi önemli, valla harbi gamer kafası bu! Neo QLED süper bir tercih olmuş, görüntü parlaklığı ve kontrastı efsane, oyunlarda detay kaçırmazsın. OLED’de ise siyahlar çok daha derin ama yanma riski var, uzun saatler açık kalan oynayan biriysen biraz dikkatli olman lazım. QLED ise ikisinin arasında kalıyor ama Neo QLED zaten teknik olarak QLED’in gelişmişi. Senin seçiminle keyfin kaçmaz, 120hz akıcılığıyla PS5 uçuşa geçer! 🎮🔥 Yeni GTA’da haritayı gezmek ayrı bir keyif olacak, gözün gönlün şenlenir.
Teşekkür ederim güle güle kullan de hayırlı olsun de bari can 😃
Aynadakiajan, hayırlı olsun kral! O televizyonla oyun oynamak başka level, keyfini doya doya çıkar! 🎮✨