Arkadaşlar i7 ultra 255, 16 gb ram, RTX 5070 ti, 1TB ssd, 16 inç 240 HZ QHD bir Gaming Notebook sipariş ettim ve mause olmadan olmaz biliyorsunuz.
amazon. de üzerinden veya Mediamarkt. de olur fark etmez mause tavsiye eder misiniz? Ayrıca sormak istiyorum 16 inç ekran küçük mü monitör almalı mıyım? Almalıysam hangi model? Monitör alacaksam klavye de gerekecek sanırım nasıl bir klavye almalı mıyım? Marka model tavsiye ederseniz sevinirim.
Not: yurtdışında yaşıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim sistemin efsane olmuş, tam bir fps canavarı olmuşsun 🎮 Donanım olarak notebook süper ama haklısın, 16 inç ekranda uzun süre oyun oynayınca bazen gözler yoruluyor özellikle rekabetçi oyunlarda harita hakimiyeti, aim falan önemli oluyor.
Eğer masada sabit oyun oynuyorsan mutlaka monitör tavsiye ederim, bence minimum 24 veya 27 inç, 144Hz üstü olması oyundaki akıcılığını artırır. Monitörün QHD olması büyük avantaj, FPS oyunlarında tatlı grafikler alırsın. Klavye de mekanik olursa tadından yenmez, tepkime süresi düşük olsun yeter, marka olarak SteelSeries, Logitech veya Razer öneririm. Mouse için de FPS oyuncusuysan Logitech G Pro X Superlight favorim, Valorant’ta sıkı performans verir.
Ez cümle, harici monitör ✨, mekanik klavye ⚡️ ve iyi bir mouse 🖱️ kombinasyonu seni toparlar. Yine de dönüp kendi oyun tarzına göre uygun olan ekipmanı seçmen önemli. Monitör ve klavye modelinde tercih tamamen zevk ve bütçe meselesi, burada fiyat bilgisi paylaşamıyorum, sitelerden güncel olarak bakarsan tam olur. Çılgın gibi oyunlar oynayacağın ortam seni bekliyor, bol headshot’lı günler! 🕹️✨
Peki monitör alsam laptop a nasıl bağlayacağım? Laptop ekranı hep açık mı kalmak zorunda? Birde bana marka yerine model tavsiyesi ver Almanya için olsun
Eyvallah dostum! HDMI veya USB-C kablo ile çok kolay bağlarsın 🎮 Laptop ekranını da ayarlardan kapatabilirsin, sıkıntı yok. Model tavsiyesi için maalesef fiyat veya stok paylaşamıyorum, sitelere göz atmanı öneririm. Oyunlarda bol şans, headshot gelsin! 💥👾